Kolmen kovan lajin triathlon täydentää kestävyyskierrosta

Vantaan Kuusijärvellä liikutaan tulevana viikonloppuna jälleen monipuolisesti, kun Vantaa Triathlon kerää paikalle suuren joukon kuntoilijoita ja huippumenijöitä.

Uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmälaji haastaa osallistujat luonnonkauniissa ympäristössä ja useassa eri sarjassa.

Lauantaina 15.6. kisataan SM-sprintissä, kuntosarjoissa ja joukkueviesteissä. Sunnuntaina 16.6. ovat ohjelmassa Special triathlon, lasten ja nuorten sarjat, aikuinen-lapsi-sarja, kokeile triathlonia, perusmatka ja aikuisten pitkä joukkueviesti. Vantaa Triathlonin perusmatka, joka koostuu 1500 metrin uinnista, 38 kilometrin pyöräilystä ja 10 kilometrin juoksusta, on Vantaan kestävyyskierroksen kolmas osakilpailu. Kierroksella ovat jo takana Vantaa Hiihto ja Extreme Run Vantaa, ja triathlonin jälkeen edessä vielä Vuelta Vantaa -pyöräily sekä Vantaan Maratonin puolimatka.

Suorittaakseen kestävyyskierroksen hyväksytysti on päästävä maaliin vähintään neljässä osakilpailussa viidestä. Kierros vaatii osallistujaltaan usean eri kestävyyslajin kuntoa ja mahdollistaa monipuolisen harjoittelun ympäri vuoden. Vantaan kaupunki palkitsee naisten ja miesten sarjan parhaat kilpailijat rahapalkinnoilla.

Kestävyyskierrokseen kuuluvan perusmatkan miesten sarjan lähdöt tapahtuvat sunnuntaina kello 11.30, 12.25 ja 14.20. Naisten sarjan startti kajahtaa kello 13.20.

Lisätietoja TriForFunin verkkosivuilla.

Julkaistu: 10.6.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter