Talousarvion kehys kaupunginvaltuuston käsittelyyn

Vantaan kaupunginvaltuusto käsittelee 17. kesäkuuta vuoden 2020 talousarviolaadinnan kehystä. Seuraa kokousta suorana Vantaa-kanavalta kello 18 alkaen.

Väestön arvioidaan kasvavan Vantaalla ensi vuonna 1,9 prosenttia, ja kehys turvaa kasvun sekä toimivat palvelut jatkossakin. Vuonna 2020 on käynnissä neljän uuden koulun ja kuuden päiväkodin rakentaminen.

Sisäilmakorjauksiin kohdistetaan erityispanostusta, ja siihen varattu investointimääräraha kaksinkertaistetaan viiteen miljoonaan euroon. Myönteisen erityiskohtelun ohjelma jatkuu. Kehyksen painopisteenä on myös muun muassa älykkään ja digitaalisen Vantaan rakentaminen. Lue lisää aiheesta tiedotteesta.

Tilojen järjestäminen sisäilmasta sairastuneille

Kokouksessa aiheena on myös muun muassa tilojen järjestäminen sisäilmasta sairastuneille. Vantaalla on viime vuosina tehty vuosittain keskimäärin alle kymmenelle oppilaalle erityisiä opetusjärjestelyitä sisäilmaongelmien johdosta. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että opetuslautakunnan huhtikuussa päättämä puhdastila lisätään vuoden 2019 investointiohjelmaan.

Aiheeseen ja koko esityslistaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa paatokset.vantaa.fi.

Lisää kokouksen aiheita esitellään Vantaa-kanavan valtuustopuffivideolla.

Seuraa valtuustoinfoa torstaina

Kaupunginvaltuuston selostustilaisuus ja kyselytunti pidetään valtuustosalissa torstaina 13. kesäkuuta kello 17 alkaen. Esittelyssä ovat Vantaan kaupungin ympäristövastuuraportti 2018−2019, Vantaan kiertotalouden tiekartta, Vantaan ratikka sekä kolmiportaisen tuen selvitys: kehityksen oppimisen ja koulunkäynnin tuki Vantaalla.

Seuraa infoa suorana osoitteessa vantaakanava.fi.

Julkaistu: 12.6.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter