Vantaan kortteliliiga jatkuu elokuussa – uusi laji mukaan


Kortteliliigan futiksen pilottisarjan mestaruuden vei VF5 Koivukylästä.

Vantaan kortteliliiga jatkuu elokuussa kahdella lajilla. Pelejä jatketaan jalkapallossa, ja uutena lajina tulee mukaan beach volley, eli rantalentopallo.

”Pilottivaiheen jalkapallopelit sujuivat hyvin, ja niiden pohjalta pääsemme nyt kehittämään toimintaa. Odotamme innolla kortteliigan jatkoa ja toivomme tietysti mukaan entistä enemmän osallistujia”, kertoo projektikoordinaattori Ossi Koskela Vantaan liikuntapalveluista.

Osallistuminen sarjoihin on pilottivaiheen tapaan maksutonta. Ilmoittautumisaikaa on 14.8 asti. Sarjakausi alkaa maanantaina 19. elokuuta, ja sarjat päättyvät syyskuun loppuun mennessä.

Beach volleyta pelataan yhdessä sarjassa Kartanonkosken liikuntapuistossa. Sarjaan voivat osallistua niin naisten ja miesten joukkueet kuin sekajoukkueetkin.

Jalkapalloon perustetaan pilottivaiheesta saadun palautteen perusteella uusia sarjoja. Naisten sarja on tarkoitettu ainoastaan naispelaajista koostuville joukkueille, ja sitä pelataan Hiekkaharjun liikuntapuistossa. Avoin sarja puolestaan on tarkoitettu jalkapalloa enemmän pelanneille joukkueille. Sarjan ottelut pelataan Kartanonkosken liikuntapuistossa.

Korttelisarjat on tarkoitettu niin naisten joukkueille, miesten joukkueille kuin sekajoukkueillekin. Korttelisarjoja pelataan ympäri Vantaata seuraavilla pelipaikoilla:

- Kilterin koulun lähiliikuntapaikan kenttä Myyrmäessä (Iskostie 8)
- Hiekkaharjun liikuntapuiston monitoimiareena (Urheilutie 15)
- Rautkallionpuiston lähiliikuntapaikka Koivukylässä (Vanha Rekolantie, Havukosken nuorisotilan viereinen kenttä)
- Korson liikuntapuiston monitoimiareena (Kisatie 23)
- Länsimäen koulun kenttä (Pallastunturintie 25-27)
- Hakunilan urheilupuiston tekonurmikenttä (Luotikuja 2)
- Kartanonkosken liikuntapuiston monitoimiareena (Tilkuntie)

Kortteliliigan nettisivuilla pääsee ilmoittautumaan mukaan joukkueena tai yksittäisenä pelaajana.

Julkaistu: 27.6.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter