Vantaan hyvinvointiviikolla viihdytään ja virkistytään – tervetuloa mukaan

Syksyn lehtiä / kuva: Arto Marttinen

Maksuton Vantaan hyvinvointiviikko tuo 9.–14.9. iloa ja eloa ympäri Vantaata. Teemaviikolle voi ilmoittaa ohjelmaa sunnuntaihin 11.8. saakka.

Vantaan hyvinvointiviikko rakentuu Vantaan kaupungin sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten yhteistyönä. Hyvinvointi on useiden eri tekijöiden summa, ja siksi myös koko kaupungin yhteisen teemaviikon ohjelmasta halutaan tehdä mahdollisimman monipuolista.

Teemaviikko on kaikenikäisille vantaalaisille oivallinen tilaisuus tutustua heidän kotikulmillaan sijaitseviin palveluihin ja järjestöihin. Lisäksi se kannustaa kaikenikäisiä kokeilemaan uutta.

Viime vuosina ohjelmassa on ollut erilaisia tapahtumia ja tempauksia sekä palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien esittelyjä intialaisesta päähieronnasta polkujuoksuun.

Hyvinvointiviikko saa oman päätapahtuman

Tänä vuonna Vantaan hyvinvointiviikkoa kehitetään ja se saa ensimmäistä kertaa oman päätapahtuman. Teemaviikon huipentava tapahtuma kutsuu kaupunkilaiset lauantaina 14.9. Heurekan tiederavintolaan nauttimaan esittävästä taiteesta.

Tämänvuotisen teemaviikon ohjelmakokonaisuus julkistetaan viimeistään 30.8.

Ilmoita oma ohjelmasi osaksi teemaviikkoa

Vantaan kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi tekemään Vantaan hyvinvointiviikon ohjelmaa.

Maksuttomat tapahtumat, tempaukset, palvelut ja tapaamiset voi ilmoittaa mukaan teemaviikon ohjelmakokonaisuuteen Webropol-lomakkeella su 18.8. mennessä. Lomakkeella voi ilmoittaa yhdellä kertaa enintään kolme tapahtumaa.

Tarvittaessa lisätietoja antaa 8.7. alkaen Vantaan hyvinvointiviikon tuottaja Jane Manninen, jane ( AT ) detalj.fi, p. 040 820 7858.

// uutista päivitetty 9.8.2019

Julkaistu: 27.6.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter