Iskelmä Myyrmäki -festivaalin artistikaarti täydentyi huippunimillä

Musiikkia sekä ruoka- ja juomakulttuuria innovatiivisesti yhdistävä kaksipäiväinen Iskelmä Myyrmäki Food & Wine Festival järjestetään 5.–6.6. Myyrmäki Stadionilla. Viimeisimpiä artistikiinnityksiä ovat Bo Kaspers Orkester, Ressu Redford, Irina, Eveliina sekä Virve Rosti kera Freeman ja Menneisyyden Vangit.

Ruotsalainen Bo Kaspers Orkester saapuu Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festivalin pääesiintyjäksi ensi kesäkuussa. Bo Kaspers Orkester on vuonna 1991 perustettu kokoonpano, joka musiikissaan sekoittaa taitavasti eri elementtejä popista, rokista, jazzista, iskelmästä ja viimeisimmän albuminsa myötä myös soulista.

Myös festivaalin kotimaisen iskelmä- ja popmusiikin artistikaarti kasvaa. Jo aikaisemmin julkistettujen esiintyjien eli Elastisen, Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaani -yhtyeen, Erinin, Paula Koivuniemen, Laura Voutilaisen, Anne Mattilan ja Teflon Brothersin lisäksi tapahtumassa nähdään myös Ressu Redford, Irina, Eveliina ja Vantaalla itsekin asuva, valloittava Virve Rosti mukanaan Freeman ja Menneisyyden Vangit.

Festivaali on suunnattu aikuisille. Kahdeksantoista vuoden ikäraja mahdollistaa sen, että suuri osa alueesta muodostuu viinimaahantuojien ja olutpanimoiden tarjoilupisteitä sekä tasokkaasta ja monipuolisesta ruoka- ja ravintolamaailmasta. Festivaalin kokit ja ravintolagurut ovat muun muassa tv-ohjelmista Top Chef Suomi, Kaappaus keittiössä, Katastrofikokki, Illallinen äidille ja Kokkisota sekä Suomen kokkimaajoukkueesta tutuiksi tulleita huippukokkeja. Mukana ovat muun muassa Teemu Laurell, Arto Rastas ja Simona Milazzo. Lista täydentyy kevään aikana.

Festivaalin järjestää Loud n’ Live Promotions Oy. Lisätietoja tapahtumasta antaa promoottori Kalle Keskinen 040 525 0181 tai kalle.keskinen@loudnlive.fi.

Tutustu tapahtumaan festarin sivuilla.

Julkaistu: 3.2.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter