Seniori soittaa kännykällä

Juttupuhelimesta keskusteluseuraa poikkeustilanteessa

Vantaan kaupunki on avannut uuden Juttupuhelimen, joka tarjoaa vapaamuotoista juttuseuraa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Puhelin palvelee arkisin klo 11-15 numerossa 09 839 50420.

- Nyt kun asukastilat ovat kiinni, haluamme tarjota mahdollisuuden tavalliseen kuulumisten vaihtoon. Puhelimesta kaikki vantaalaiset saavat halutessaan keskusteluseuraa. Yksinäisyys valitettavasti lisääntyy, kun mitään kohtaamisia kanssaihmisten kanssa ei suositella, kertoo yhteisöpalvelupäällikkö Marjo Nurminen.

Koronapuhelin palvelee viruksesta huolestuneita vantaalaisia

Vantaalaisia on palvellut koronavirukseen liittyvissä kysymyksissä koronapuhelin 5.3.2020 alkaen. Koronapuhelin on tarkoitettu kaikille vantaalaisille, jotka pohtivat viruksen vaikutuksia heidän arkeensa. Puhelin palvelee myös tilanteessa, jossa soittaja epäilee sairastuneensa koronavirukseen.

- Kaikkia vantaalaisia viruksen aiheuttaman huolen keskellä palvelee edelleen Vantaan kaupungin koronapuhelin. Puhelimessa on pystytty vastaamaan nopeasti asukkaiden huoliin. Numerosta saa myös apua, jos epäilee koronavirustartuntaa, muistuttaa kuntalaispalveluiden päällikkö Ulla Virtanen.

Koronapuhelin palvelee tällä hetkellä arkisin klo 8-18 ja viikonloppuisin 9-15. Palvelu toimii numerossa 09 8395 0070. Vaihtoehtoisesti koronatilanteeseen liittyviin kysymyksiin vastataan myös sähköpostitse korona@vantaa.fi osoitteesta.

Tarve erilaisille puhelinpalveluille kasvaa monissa kaupungin palveluissa.
- Kun palvelupisteet ovat pääosin kiinni, asioinnissa painottuu puhelinasiointi. Teemme jatkuvasti paljon töitä erilaisten puhelinneuvontapalveluiden avaamiseksi. Maanantaina 6.4. avataan chat-palvelu kaupunkilaisille, kertoo Virtanen.

Julkaistu: 31.3.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter