Mikä sydämellä, Simonkylä? Vantaan kaupungin johdon asukasfoorumi 28.9.

Syksyn asukasfoorumi järjestetään Simonkylän koululla maanantaina 28.9. Tilaisuudessa kaupunkilaisilla on mahdollisuus tavata kaupungin johtoa ja alueen suunnittelijoita sekä kertoa heille Simonkylään ja sen lähialueisiin liittyvistä toiveistaan.

Kaksi kertaa vuodessa eri puolilla Vantaata järjestettävissä asukasfoorumeissa aiheet risteilevät laajasti pyöräteistä kaupungin talousarvioon. Simonkylän asukasfoorumin alussa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen kertoo Vantaan ja Simonkylän ajankohtaisista kuulumisista. Hänen lisäkseen apulaiskaupunginjohtajat ja eri alojen asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa asukkaiden kysymyksiin. Paikalla on myös poliisin edustaja, jolta asukkaat voivat kysyä turvallisuudesta.

Paikalle voi myös tulla vain seuraamaan keskustelua ja tapaamaan naapureita. Pullakahvit tarjolla ennen tilaisuuden alkua klo 17.30 alkaen. Asukasfoorumi on kaikille avoin tilaisuus.

Asukasfoorumi striimataan suorana lähetyksenä Vantaa-kanavalle ja keskusteluun voi osallistua myös sitä kautta. Osallistujia pyydetään ilmoittamaan tilaisuudessa, mikäli he eivät halua näkyä kuvassa. Tallenteen voi myös katsoa jälkikäteen Vantaa-kanavalta.

Tilaisuuden järjestelyissä huomioidaan turvaetäisyydet ja hygienia. Sairaana ei tule osallistua tilaisuuteen.

Kaupungin johdon asukasfoorumi Simonkylässä

Maanantaina 28.9.2020 klo 18-20, kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen

Simonkallion koulu
Simonkalliontie 1
01350 Vantaa

Asukasfoorumi Vantaan nettisivuilla ja Facebookissa.

Lisää vantaalaisten ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista ja Osallistuva Vantaa -mallista.

Julkaistu: 10.9.2020 
(muokattu: )