Ilmoittaudu Martinlaakson ja Hakunilan osallistuvan budjetoinnin verkkotyöpajoihin 5.10. mennessä

Kuva katutaideteoksesta ja lappu, jossa kysymys: Mitä sinä haluaisit?

Meidän Martsari ja Meidän Hakunila -nimisissä osallistuvan budjetoinnin hankkeissa asukkaat saavat päättää, miten kaupunginosia kehitetään 50 000 eurolla.

Elo-syyskuussa Hakunilan ja Martinlaakson kaupunginosien kehittämiseksi sai esittää ideoita, joita parhaillaan työstetään eteenpäin. Kuka tahansa alueiden kehittämisestä kiinnostunut voi ilmoittautua mukaan ideoiden jatkokehittämisen työpajoihin. Työpajoissa tutustutaan jätettyihin ideoihin ja yhdistellään, muokataan ja tarkennetaan niitä niin, että lopputuloksena on äänestykseen eteneviä suunnitelmia.

Loka-marraskuussa jalostetuista ideoista äänestetään, ja vuonna 2021 äänestyksessä valituksi tulleet ideat toteutetaan.

Martinlaakson kaupunginosan ideoita käsittelevä työpaja järjestetään maanantaina 5.10. klo 17.30-19.30 ja Hakunilan kaupunginosan ideoita käsittelevä työpaja keskiviikkona 7.10. klo 17.30-19.30. Kiihtyvän koronavirustilanteen vuoksi osallistuvan budjetoinnin työpajat järjestetään verkkototeutuksena, toisin kuin alun perin on ilmoitettu. Myös ilmoittautumisaikaa työpajoihin on muutoksen takia jatkettu.

Ilmoittautuminen webropol-lomakkeella 5.10. klo 9.00 mennessä.

Lisätietoja osallistuvasta budjetoinnista

Lisätietoja osallistuvasta budjetoinnista osallistu.vantaa.fi-sivustolla

Uutinen 16.9.20: Martinlaakson ja Hakunilan osallistuvassa budjetoinnissa jätettiin yli 200 ideaa
Uutinen 18.8.20: Hakunilan ja Martinlaakson kaupunginosien asukkaat ideoimaan parannuksia lähiympäristöönsä 50 000 eurolla

Julkaistu: 30.9.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter