Drive-in-leffoja Hakunilassa Halloween-viikonloppuna 30.10–1.11.

Drive-in-elokuvanäytös vuonna 2019.

Syksyn kiinnostavimmat leffat voi nähdä turvallisissa drive-in-näytöksissä jättivalkokankaalta.

Vantaan kaupunki ja Pop Up Kino Helsinki pystyttävät drive-in-teatterin 30.10.–1.11. Hakunilan urheilupuistoon.

Lippua haluavan on syytä toimia nopeasti, sillä edellisiin drive-in-esityksiin paikat varattiin muutamassa tunnissa ja osa halukkaista jäi ilman lippua. Tällä kertaa ohjelmassa ovat syksyn kiinnostavat kotimaiset uutuudet Tove, Metsäjätti, Viimeiset ja Risto Räppääjä ja väärä Vincent. Elokuvat ovat saaneet yleisöltä innostuneen vastaanoton. Nyt nämä kriitikoilta ylistystä keränneet elokuvat on mahdollista nähdä turvallisissa esityksissä Hakunilan urheilupuistossa.

Tapahtuma ajoittuu sopivasti Halloween-viikonloppuun 30.10–1.11. Pyhäinpäivän kunniaksi esitetään lauantai-iltana viime vuosien kiinnostavin kauhuleffa, Ari Asterin ohjaama Midsommar – loputon yö. Lauantain päivänäytöksessä nähdään komedia David Copperfieldin elämä ja teot.

– Korona-aikana on ilo tarjota turvallisia kulttuuripalveluja kuntalaisille. Lisäksi on kiva tuoda elokuvia niille Vantaan kaupungin alueille, joilla ei ole omaa elokuvateatteria, kertoo Vantaan kulttuuripäällikkö Reeli Karimäki.

Liput esityksiin maksavat 20 euroa autoa kohden. Esityspaikka on Hakunilan urheilupuistossa, Luotikuja 2. Löydät drive-in-teatteriin seuraamalla urheilupuiston viitoitusta. Teatteri sijaitsee Luotikujan päässä.

Esitykset tarkoitettu henkilöautoille, joiden pitää olla alle 2 metriä korkeita. Elokuvien äänet lähetetään autoradioihin. Radiot kannattaa virittää taajuudelle 97,1.

Drive-in-elokuvanäytökset järjestävät Vantaan kulttuuripalvelut ja Pop Up Kino Helsinki. Järjestelyissä huomioidaan koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatetaan kulloinkin voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Näytökset

Pe 30.10.

18:00 Metsäjätti 1h 28 min, K-7

Ajankohtainen Metsäjätti perustuu Miika Nousiaisen menestysromaaniin. Se kertoo tehostamisen kohteena olevan tehtaan ja sen työntekijöiden kohtalosta.

20:30 Viimeiset 1h 59 min, K-16, ENNAKKONÄYTÖS

Viimeiset on moderni western, jonka tapahtumat sijoittuvat Lapin kesyttömille tunturialueille. Rooleissa nähdään mm. Sulevi Peltola, Tommi Korpela, Laura Birn ja Samuli Edelmann.

La 31.10.

17:00 David Copperfieldin elämä ja teot 1h 59 min, K-12

David Copperfieldin elämä ja teot tuo Charles Dickensin mestariteoksen valkokankaille hauskempana kuin koskaan! Hyväsydäminen orpo David (Dev Patel) etsii omaa paikkaansa viktoriaanisessa Englannissa. Hänen elämäntarinassaan polveilevat vuoroin laupeus ja pahansuopuus.

20:00 HALLOWEEN SPECIAL: Midsommar – loputon yö 2h 28 min, K-16

Dani ja Christian ovat amerikkalainen nuoripari, jonka suhde on hajoamassa. Perhetragedia pitää heidät kuitenkin yhdessä, ja sureva Dani lähtee Christianin ja tämän ystävien kanssa ainutkertaiselle matkalle juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään. Midsommar – loputon yö on nuoren ohjaajanero Ari Asterin uusin taidonnäyte.

Su 1.11.

17:00 Risto Räppääjä ja väärä Vincent 1h 26 min, S

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään elää jälleensyntynyt nero. Kukapa muu se voisi olla kuin Risto.

20:00 Tove 1 h 56 min K-12

Syksyn yksi puhutuin elokuva on Zaida Bergrothin ohjaama taiteilijamuotokuva Tove. Se kertoo sodanjälkeisestä ajasta, jolloin Tove Jansson etsi taiteilijan identiteettiään. Elämäniloinen Tove onnistuu tärkeimmässä: se luo päähenkilöään henkivän tunnelman, eikä jäykisty näköispatsaaksi.

Liput 20 euroa / auto

Osta liput Pop Up Kinon verkkokaupasta.

Portilta lipun voi ostaa pankkikortilla.

Drive-in-elokuvatapahtuma Facebookissa.

Julkaistu: 16.10.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter