Joulupostia ikäihmisille - tee joulukortti ja tuo keräyspisteeseen

Vanhus istuu kahvipöydässä Myyrmäen vanhainkodissa.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa "Joulupostia ikäihmisille” -kampanjan 16.11.–11.12.2020. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Mukana on yli 90 paikkakuntaa ympäri Suomen.  

“Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle”, kertoo Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen. 

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa kirjoittamalla joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 16.11.–11.12.2020. 

Korttiin kirjoitetaan hyvän joulun toivotukset. Saajan kohdalle merkitään ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimi ja Siskot ja Simot. Kortti toimitetaan lähimpään keräyspisteeseen ilman kirjekuorta. 

Keräyspisteet Vantaalla

Hakunilan, Kivistön, Lumon, Länsimäen, Martinlaakson, Myyrmäen, Pointin ja Tikkurilan kirjastot.

Vantaan kirjastojen aukioloajat näet Helmet.fi:stä.

  • Tikkurilan asukastila, Lummetie 2 A, 4krs
  • Kafnetin asukastila, Rautkallionkatu 3
  • Myyringin asukastila, Vaskivuorentie 10 B, Kauppakeskus Isomyyrin 3. krs

Asukastilat ovat avoinna arkisin klo 9-15.

Kaikki joulukorttien keräyspisteet ja mahdolliset postitusosoitteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. 

“Joulupostia ikäihmisille” sosiaalisessa mediassa: #kosketakortilla #joulupostia 

Uutista muokattu 2.12.2020: päivitetty keräyspisteet

Julkaistu: 16.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter