Paikka TV-auringossa lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestölle

Maastohiihdon Suomen Cup

Vantaan Hakunilassa hiihdetään 12.-13.1.2021 Suomen Cupin osakilpailu. Tapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa Vantaan Hiihtoseuran ja Vantaan kaupungin järjestämänä. Vantaan Hiihtoseura haluaa jakaa hyvää ja lahjoittaa kahden metrin aitamainospaikan jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle. Näkyvyys on merkittävä, sillä aitamainos näkyy tv-lähetyksessä noin puolelle miljoonalle tv-katsojalle.

Ehdokkaan tulee tehdä vapaamuotoinen ja ytimekäs hakemus, miksi heidän järjestönsä tulisi voittaa tämä lahjoitettu näkyvyys Suomen Cupin kilpailussa. Hakuaikaa on 1.12.2020 asti. Hakemus toimitetaan yhteystiedoilla varustettuna osoitteeseen satu.kalajainen@vhs.fi.

Voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi, Vantaan Hiihtoseuran kunniapuheenjohtaja ja tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Seppo Räty sekä Vantaan Hiihtoseuran maajoukkuehiihtäjä Jasmi Joensuu.

“Hyvänjakaminen ja -tekeminen on erinomainen idea, joka ilahduttaa kovasti. Näkyminen tällaisessa tapahtumassa Vantaalla antaa järjestölle hyvät lähtökohdat toiminnan tunnetuksi tekemiselle,” summaa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.

“Vantaan Hiihtoseura on tunnettu jipoistaan ja yllätyksellisyydestään – tällä kertaa todella koskettavalla ja upealla tavalla. Hyväntekeminen kannattaa aina,” miettii puolestaan Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi.

Voittavalle hyväntekeväisyysjärjestölle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittaja julkistetaan myös Vantaan kaupungin ja Vantaan Hiihtoseuran Facebook- ja Instagram-tileillä maanantaina 8.12.

Suomen Cupin ohjelmassa on tiistaina 12.1. sähäkät henkilökohtaiset pikamatkat ja keskiviikkona 13.1. seurojen väliset viestit. Maastohiihto lukeutuu edelleen top3 katsotuimpiin lajeihin, ja viime vuoden kilpailu Vantaalla keräsi keskiarvoltaan huimat 320.000 tv-katsojaa, huippuna 498.000. Järjestäjät odottavat suurempaa katsojamäärää tällä kertaa, koska koronapandemia on rajoittanut urheilun näkyvyyttä tv:ssä vuoden mittaan.

Lisätietoja:
Satu Kalajainen
Vantaan Hiihtoseuran toiminnannjohtaja
satu.kalajainen@vhs.fi
040-524 5286

Julkaistu: 17.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter