Kesäkuussa Vantaalle uusi festivaali Iskelmä Myyrmäki - Food & Wine Festival

Kuvituskuva festariyleisöstä.

Vantaalaiset saavat uuden kesäfestivaalin, kun Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festival järjestetään Myyrmäki Stadionilla 4.-5.6.2021.

Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festival on ensimmäistä kertaa järjestettävä iskelmä- ja pop-musiikkia ja ruoka- ja juomakulttuuria yhdistävä, kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali.

Festivaali on suunnattu aikuiselle yleisölle. Kahdeksantoista vuoden ikäraja mahdollistaa sen, että suuri osa festivaalialueesta muodostuu monien eri viinimaahantuojien ja olutpanimoiden tarjoilupisteistä sekä tunnettujen suomalaisten huippukokkien johtamasta tasokkaasta ja monipuolisesta ruoka- ja ravintolamaailmasta.

Kahden päivän aikana lavalle nousee väkivahva artistikaarti. Perjantaina 4.6. esiintyvät Elastinen, BEHM, Sanni, Pyhimys ja Reino Nordin, ja lauantaina 5.6. Popeda, Teflon Brothers, Chisu, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Arttu Wiskari sekä Erika Vikman (tapahtuman järjestäjä varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin).

Festivaali oli tarkoitus järjestää viime kesäkuussa, mutta koronapandemian vuoksi se jouduttiin siirtämään kesäkuulle 2021. Kaikki jo ostetut liput vuoden 2020 festivaaliin käyvät sellaisenaan vuodelle 2021 siirtyvään tapahtumaan.

Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut ja liikuntapalvelut.

Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festivalin verkkosivut.

Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine Festival Facebookissa.

Julkaistu: 25.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter