Kestävyyskierros tulee taas – hyppää rohkeasti koko vuoden liikuntamatkalle

Viime vuonna koronavirustilanteen takia peruttu Vantaan kestävyyskierros järjestetään jälleen vuonna 2021. Kierros koostuu viidestä osakilpailusta, joista neljään osallistumalla ja niissä maaliin pääsemällä olet mukana kokonaiskisassa.

Vantaan kestävyyskierroksen 2021 osakilpailut ovat:

• Vantaa Hiihto (maastohiihto) Alustava päivä 27.2. Koronatilanteen myötä peruuntumassa/siirtymässä. Jos perutaan kokonaan, korvataan polkujuoksukisalla elo-syyskuussa.
• Vantaa Off-trail Challenge 23.5.2021 (suunnistus)
• Vantaa Triathlon perusmatka 13.6.2021 (triathlon)
• Seutulan kierros 96 km 18.7.2021 (maantiepyöräily)
• Vantaan Maraton -puolimaraton 9.10.2021 (maantiejuoksu)

Kestävyyskierroksella pääset yhdellä ilmoittautumisella mukaan viiteen tapahtumaan ja samalla haastamaan itsesi viidessä kestävyyslajissa. Kokonaiskisassa pärjätäksesi sinun täytyy treenata juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, uintia ja suunnistusta, joten luvassa on mielenkiintoinen ja monipuolinen koko vuoden liikuntamatka.

Kestävyyskierroksella on naisten ja miesten sarjat, ja Vantaan kaupunki palkitsee molempien sarjojen parhaat kilpailijat. Jokainen kierroksen hyväksytysti suorittanut saa osallistujamitalin ja t-paidan.

Edellisistä vuosista poiketen kierrokselle pääsee mukaan ainoastaan 195 euron hintaisen yhteisilmoittautumisen kautta. Ilmoittautuminen on auki 30.4. asti osoitteessa https://kestavyyskierros.tapahtumiin.fi/fi/. Mahdollisesti järjestettävään Vantaa Hiihtoon pääsee mukaan ilmoittautumalla 20.2. mennessä. Lopullinen päätös hiihdon järjestämisestä tehdään 17.2.

Huomioithan, että koronarajoitukset voivat aiheuttaa muutoksia kestävyyskierroksen sisältöön.

Julkaistu: 3.2.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter