Nuorten aikuisten ystävänpäiväviikko tarjoaa haasteita ja tekemistä

nuoret kirjastossa
Ystävänpäiväviikolla voi esimerkiksi piirtää kaverista "kammottavan" muotokuvan, tai vain kysyä, miten menee.

Ystävänpäivää juhlistetaan Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminnassa pitkin viikkoa. Erilaisia haasteita ja tekemistä on tarjolla keskiviikosta sunnuntaihin eli itse ystävänpäivään.

Vantaan nuorten aikuisten toiminta on suunnattu 18-29-vuotiaille vantaalaisille. Voit osallistua toimintaan itseksesi tai kaverin/perheenjäsenen/lemmikkisi kanssa. Voit myös lähettää oman osallistumisesi julkaistavaksi Vantaan nuorten aikuisten somekanavissa:

Instagram: @nuoretaikuisetvantaa
Facebook: Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminta
Discord: bit.ly/nuoretaikuisetdc (kutsulinkki)

Ystävänpäiväviikon ohjelma:

Ke 10.2. #Ympäristöystävänpäivä
Osallistu mukaan Ympäristöystävänpäivä-haasteeseen keskiviikkona 10.2.2021. Tee jokin ympäristöystävällinen teko ja postaa se sosiaalisessa mediassa #ympäristöystävänpäivä-merkinnällä. Voit myös lähettää kuvan nuorten aikuisten somekanaviin tai Discordiin. Teon ei tarvitse olla iso; kävele, pyöräile, käytä julkisia, kerää tai lajittele roskia. Se riittää!

To 11.2. Kaverin muotokuva
Toisesta ihmisestä on aina jännittävää piirtää muotokuva. Mitä jos siitä tuleekin ihan kauhea? Tällä kertaa varmasti tuleekin, sillä muotokuva piirretään väärällä kädellä, jalalla, nenällä, suulla tai muulla kehon osalla, jolla ei yleensä taiteilla. Voit tehdä teoksen vapaasti kenestä vain ja laittaa sen someen, kunhan sovitte asiasta etukäteen. Voit myös liittyä Discordissa muotokuvaketjuun, jossa jokainen lähettää ja piirtää kammottavan muotokuvan! Omia kasvoja ei tarvitse näyttää ja tilalla voi käyttää jotakin muuta luvallista kuvaa.

Pe 12.2. Sanapilvi
Mistä ystävyys koostuu? Tule muodostamaan yhteistä sanapilveä ja osallistu arvontaan! Voit voittaa ystävänpäivän herkkupalkinnon. Osallistuminen tapahtuu Menti-palvelussa ja valmis sanapilvi julkaistaan ma 15.2. Osallistuminen arvontaan on vapaaehtoista ja tapahtuu Webropol-kyselyn kautta. Linkki sanapilveen ja arvontaan tulee pian Vantaan nuorten aikuisten someen ja nettisivuille.

La 13.2. Mitä kuuluu?
Mitä kuuluu? Miten menee? Mikä meininki? Kaikki hyvin? Lauantain haasteena on kysyä joltakulta kuulumisia. Tehtävä ei ole iso, mutta sen merkitys voi olla valtava. Varoitus: haasteen toteuttamisesta voi seurata tärkeä ja antoisa keskustelu.

Su 14.2. Kaupunkisuunnistus
Ystävänpäivän ulkotehtävänä on Tikkurilan kaupunkisuunnistus. Seppo.io-palvelulla toteutetussa suunnistuksessa etsitään kuvavihjeiden perusteella tehtäviä, jotka ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Eniten löytäneiden kesken arvotaan jälleen herkkupalkinto! Muistathan käyttää maskia ja pitää turvavälin, jos lähdet suunnistamaan yhteistyössä jonkun kanssa. Ulkoseikkailua voi jakaa somessa tai vaikka striimata Discordin kautta! Tarkemmat ohjeet kaupunkisuunnistukseen tulevat Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminnan someen ja nettisivuille lähempänä ystävänpäivää.

Julkaistu: 8.2.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter