Kaikille avoimessa Myyrmäen suuralueen kehittämisillassa esitellään alueen suunnitelmia

Myyrmäen keskustaa

Myyrmäen kehittämisillassa tiistaina 16.3. klo 17.00–19.45 esitellään Myyrmäen suuralueen kaupunkiympäristön kehittämissuunnitelmia.

Tilaisuudessa kaavoittajat ja muut kaupungin asiantuntijat esittelevät muun muassa alueen kaavahankkeita, katu- ja puistosuunnitelmia sekä toimitila- ja liikennehankkeita. Myyrmäen suuralueeseen kuuluvat Myyrmäki, Kaivoksela, Vantaanlaakso, Vapaala, Linnainen, Askisto, Hämeenkylä, Hämevaara, Petikko ja Martinlaakso.

Kaavoista esitellään Myyrmäen kirkon, Kaivokselan Palotien, Pähkinärinteen Kiulukkapolun ja Martinlaakson Raappavuorenrinteen kaavahankkeita sekä Kaivokselan ja Pähkinärinteen kaavarunkohankkeita.

Katuhankkeista esitellään Luhtitien jatkeen ja Kuninkaantammen eritasoliittymän suunnitelmia. Lisäksi esitellään mm. uusia päiväkoti- ja kouluhankkeita, Myyrmäen keskustan rakentamista ja lähivuosien suunniteltuja muutoksia bussilinjastoihin.

Tilaisuudessa kerrotaan myös Myyrmäkeen perustetusta Taloyhtiöklubista, joka on yhteinen foorumi energiatehokkuuden parantamisesta kiinnostuneille taloyhtiöille. Taloyhtiöklubin piirissä tehdään ohjattua ja tavoitteellista yhteistyötä energiatehokkuuden parantamiseksi alueen taloyhtiöiden kesken.

Tilaisuudessa on aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille.

Kehittämisilta on kaikille avoin ja se järjestetään verkossa Teams live -tapahtumana. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä siihen osallistuakseen tarvitse ladata tietokoneelle mitään uusia sovelluksia, riittää että klikkaa verkkotapahtuman linkkiä. Lisätietoja tilaisuudesta ja linkki verkkotapahtumaan löytyy tilaisuuden Facebook-tapahtumasta.

Alueen suunnitelmista voi esittää kysymyksiä jo ennalta. Etukäteiskysymykset pyydetään lähettämään viimeistään sunnuntaina 14.3. osallistuvavantaa.fi-sivun lomakkeella.

Julkaistu: 4.3.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter