Vantaa kutsuu koolle terveysalan startup-yritysten naisjohtajia ympäri maailmaa

Nainen käyttämässä tabletti kädessä tietojärjestelmää

Vantaan kaupunki emännöi 27.–29.4. kansainvälistä verkkotapahtumaa, joka on suunnattu terveysalan naisjohtoisille startup-yrityksille.

Global-EU Women Entrepreneurs & Innovators in Health Sector -tapahtuma yhdistää startup-yritykset ja huippumentorit. Yhteisessä avaustapahtumassa tutustutaan suomalaisen terveysteknologia-alan startup-kenttään ja käydään läpi kansainvälisen mentoroinnin mahdollisuuksia. Avauspäivän jälkeen mukaan valitut yritykset ja heille nimetyt mentorit pääsevät yhdessä hiomaan ja kehittämään kasvuhakuisten yritysten liikeideoita entistäkin toimivammiksi.

Vantaan kaupunki ja sen 6Aika-kumppanit Helsinki, Espoo ja Oulu kutsuvat tapahtumaan ja mentoroitaviksi naisjohtoisia, lupaavia terveysalan startup-yrityksiä. Kansainvälisten ja kokeneiden mentoreiden tuella halutaan tukea yritysten kehittymistä ja edistää uusien startup-yrityksien syntymistä. Lisäksi halutaan tukea naisyrittäjyyden lisääntymistä terveysteknologia-alan kaltaisella erityisalalla.

Mentorointiin valitaan avoimen haun kautta 100 parasta hakijaa eri puolilta maailmaa. Haku päättyy 15.4.2021.

Mentorointia edeltävä avaustapahtuma 27.4. on avoin kaikille kiinnostuneille. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy 19.4.2021.

Vantaa tuo GlobalStartupCities-toiminnan Suomeen

Naisjohtajien tapaaminen on osa GlobalStartupCities-verkoston toimintaa. GlobalStartupCities edistää kaupunkien verkostoitumista ja niiden startup-alojen ekosysteemien yhdistämistä. Samalla halutaan tukea innovaatioiden kehittymistä joka puolella EU-aluetta, kaiken kokoisissa kaupungeissa. Vantaan kaupunki liittyi GlobalStartupCities-verkostoon vuosi sitten.

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen toimii GlobalStartupCities-verkoston naisyrittäjyys-teeman suojelijana. Global-EU Women Entrepreneurs & Innovators in Health Sector -tapahtumassa kaupunginjohtaja Viljanen kertoo myös Vantaan Women Action Plan -ohjelmasta.

Global-EU Women Entrepreneurs & Innovators in Health Sector -tapahtuma on GlobalStartUpCities-verkoston ensimmäinen tapahtuma Suomessa.

Julkaistu: 9.3.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter