Onko Myyrmäki urbaani ja Hakunila sporttinen? Miten sinä kuvailisit Vantaan keskustoja?

Vantaan keskustojen omaleimaisuutta halutaan entistä selkeämmin tuoda esiin kaupungin viestinnässä ja markkinoinnissa. Millä sanoin keskustoistamme viestitään ja millaisia tunnelmia näin välitämme? Olemme koostaneet pohjaehdotuksia keskustoja kuvaileviksi sanavalinnoiksi ja esittelyteksteiksi, ja toivomme niistä nyt asukkaiden, kaupungin työntekijöiden ja muiden Vantaan keskustoista innostuneiden mielipiteitä. Ota kantaa vastaamalla pienimuotoiseen kyselyyn verkossa 14.6. mennessä.

Vantaalla on seitsemän hienoa suuraluetta ja keskustaa: Myyrmäki, Kivistö, Aviapolis, Tikkurila, Korso, Koivukylä ja Hakunila.
- Jokaisella keskustalla on omat erityispiirteensä ja tarinansa. Ne täydentävät hienosti toisiaan, eivätkä kilpaile keskenään. Tätä haluamme viestejä terävöittämällä tuoda aiempaa voimakkaammin esiin, kuvailee kaupunkisuunnittelujohtaja Tarja Laine.

Kyselyyn luonnostellut sanavalinnat pohjautuvat aiemmin eri yhteyksissä asukkailta ja kaupungin työntekijöiltä kerättyyn aineistoon. Voit kommentoida vaikka vain yhtä keskustaa, mutta toki mielellään useita.

Esittelytekstit ja sanavalinnat viimeistellään ja niitä hyödynnetään keskusta-alueiden viestinnässä ja markkinoinnissa alkusyksystä lähtien. Ne näkyvät esimerkiksi keskustoista valituissa kuva-aiheissa ja kaupungin verkkosivuilla keskustoja ja niiden ajankohtaisia hankkeita esittelevissä teksteissä.

Vastaa kyselyyn Osallistuvavantaa.fi:ssä

Julkaistu: 27.5.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter