Tikkurilan uimahallin kuntosali avataan 1. heinäkuuta

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut, että sisäliikuntatiloja voidaan avata aikuisten käyttöön rajoitetusti torstaista 1. heinäkuuta alkaen. Vantaallakin kuntosaleja, liikuntahalleja ja ryhmäliikuntatiloja päästään vähitellen avaamaan.

Tilojen avaamisaikatauluihin vaikuttavat vielä heinäkuussa normaalit kesäsulkemiset ja muun muassa henkilökunnan aiemmin sovitut kesälomat. Kuntosaleja avataan seuraavan aikataulun mukaisesti:

• Tikkurilan uimahallin kuntosali: avoinna 1.–18.7. (2.–4.7. ei uintimahdollisuutta uintikilpailujen vuoksi). Kesäsulku 19.7.–1.8., jonka jälkeen avoinna. Sarja- ja kuukausikorttilaisille hyvitetään kesäsulkemisaika uimahallin kassalla, jos kortille ladataan lisäaikaa ennen kesäsulkua.
• Myyrmäen uimahallin kuntosali: avoinna 19.7. alkaen kesäsulkemisen jälkeen.
• Hakunilan uimahallin kuntosali: avataan n. elokuun puolivälissä uimahallin allasremontin valmistuttua.
• Martinlaakson uimahallin kuntosali: avataan syyskuussa hallin peruskorjauksen jälkeen.
• Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin avaamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Liikuntatiloihin ja ryhmäliikuntaan voidaan ottaa enintään puolet normaalista asiakasmäärästä. Myös harrastuksiin liittyvä aikuisten kilpailutoiminta on 1. heinäkuuta alkaen sallittua sisätiloissa. Vuoroja varanneille käyttäjille on lähetetty tarkemmat ohjeet tilojen käytöstä.

Tutustu tarkemmin koronakoordinaatioryhmän linjauksiin tiedotteesta.

Julkaistu: 29.6.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter