Tule tapahtumakumppaniksi Kuusijärven retkeilytapahtumaan

Kaksi naista pystyttää telttaa

Vantaan kaupunki etsii tapahtumakumppaneita Kuusijärven retkeilytapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 9.10. klo 11-15.

Vantaan hyvinvointiviikkoa vietetään 4.-9.10.2021 ulkoilun ja retkeilyn parissa Kuusijärvellä. Hyvinvointiviikolla voi arkipäivisin ja -iltaisin osallistua ohjatuille retkille. Hyvinvointiviikon lopuksi la 9.10.2021 järjestetään Kuusijärvellä retkeilytapahtuma, jossa kävijöillä on mahdollisuus tutustua erilaisiin ulkoilu- ja retkeilyvarusteisiin.

Kutsumme yhteistyökumppaneita mukaan esittelemään omaa toimintaa, tuotteita ja palveluja retkeilytapahtumaan. Tarjoamme maksuttoman esittelypisteen ja tapahtuman markkinoinnin Vantaan kaupungin toimesta. Esittelypaikka ei sisällä esittelypöytiä tai muita tarvikkeita. Toivomme tapahtumaan esille niin telttoja kuin muitakin majoitteita, retkieväitä, ulkoilu- ja retkeilyvarusteita sekä vinkkejä ja tietoutta luontoharrastuksen tueksi.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumakumppaniksi 6.9. mennessä osoitteesssa https://link.webropol.com/s/retkeilytapahtumakuusijarvella.Valinnat yhteistyökumppaneista tehdään ma 13.9. mennessä.

Hyvinvointiviikon ja retkeilytapahtuman järjestää Vantaan kaupunki, yhteistyökumppaneina Cafe Kuusijärvi, Vantaan Sydän ry ja Vantaan Latu ja Polku ry.

Julkaistu: 20.8.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter