Ändringar i lunchutdelningen från och med 23.4.

Vanda stad delar ut lunchlådor till barn i förskolan, grundskolan och grundskolans påbyggnadsundervisning.  Utdelningen av lunchlådor är avsedd för familjer som upplever sig vara i behov av dem. Alla vårdnadshavare som hämtar en lunchlåda från utdelningsstället ska visa upp barnets/barnens FPA-kort från och med 23.4.

Från och med torsdag 23.4 tas också de vanligaste specialdieterna i beaktande vad gäller lunchlådorna. Det finns möjlighet att få en specialkostlåda med glutenfri och mjölkfri vegetarisk mat. Tyvärr är det i detta läge inte möjligt att beakta alla olika specialdieter.  

För att vi ska kunna bedöma andelen mat som behövs ber vi att de som hämtar en specialkostlåda anmäler sig på förhand. Barnets FPA-kort ska också visas upp när man hämtar en specialkostlåda. Anvisningar om hur man beställer glutenfri och mjölkfri vegetarisk mat finns i Wilma eller i e-post.

Valborgsmässoafton 30.4 ordnas ingen lunchutdelning

Barnets eller den ungas vårdnadshavare kan hämta en vanlig lunchlåda eller en specialkostlåda från utdelningsstället två gånger i veckan, tisdagar och torsdagar. Lunchlådor delas inte ut på valborgsmässoafton 30.4, utan lunchlådan på tisdag 28.4 innehåller luncher för de följande vardagarna. 

Lunchutdelningsdagar:

  • tis. 21.4., tors. 23.4., tis. 28.4., tis. 5.5., tors. 7.5. och tis. 12.5. kl. 15.00–17.30

Utdelningsställen: 

  • Sotungin lukio, Sotungin peruskoulu, Tikkurilan lukio, Lumon lukio, Varias enhet på Pyrolavägen, Varias enhet på Frälsevägen, Vaskivuoren lukio, Länsimäen koulu, Solstenens servicecentral och Pähkinärinteen koulu.   
Julkaistu: 20.4.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter