Sipoonkorpi ja aurinko Bisajärven yllä

Vantaan alueen yritysten yhteinen lahjakorttikauppa on avautunut

Vantaan paikalliset toimijat; Vantaan kaupunki, YritysVantaa, Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan toimisto ja Vantaan Yrittäjät, ovat yhdistäneet pikavauhdilla voimansa yritysten auttamiseksi. Tue vantaalaista -verkkokauppa on yrityksille riskitön alusta lahjakorttimyyntiin. Mukaan lähteminen on tehty yrittäjille mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Verkkokaupassa yritykset voivat myydä lahjakortteja tuotteisiinsa tai palveluihinsa yhteisessä markkinapaikassa, ilman mittavia investointeja tai sopimuksia maksupalveluiden tarjoajien kanssa. Tarjotulla verkkokauppa-alustalla sen toteuttajat haluavat osaltaan auttaa alueen yrityksiä pitämään liiketoimintansa pyörimässä, luoda positiivista henkeä paikalliseen yhteisöön ja auttaa kaikkia selviytymään tämän haastavan ajan yli kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Ilmoittautuminen on auki osoitteessa www.tuevantaalaista.fi. Lahjakorttinsa voivat asettaa tarjolle kaikki yritykset Vantaan seudulla.

Vantaalaiset toimijat yhdessä rintamassa

Aika on kortilla, joten yhteistyötahot laittoivat pyörät pyörimään ennätysnopeasti.

– Koronaepidemian aiheuttamat rajoitustoimenpiteet ovat suurelle osalle yrityksiä ennenkokemattomia ja taloudellisesti kestämättömiä. Tämä yhteinen Tue vantaalaista -hanke on yksi keino, jolla me kaikki voimme osaltamme tukea vantaalaisia yrityksiä läpi vaikean ajan, sanoo Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan toimiston johtaja Ari Tulensalo.

– Pyrimme toiminnallamme auttamaan yrittäjiä luomaan vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa. Tätä verkkokauppaa moni pienyrittäjä on toivonut ja nyt siitä tulee totta, toteaa Vantaan Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Mänttäri.

– Nopeiden ratkaisujen avulla meillä on mahdollisuus auttaa koronasta pahimmin kärsivät toimialat tämän shokin yli. Viikossa pystytettävä paikallinen verkkokauppa on hyvä esimerkki nopeasta ja tärkeästä tukitoimesta alueen yrityksille, sanoo YritysVantaan toimitusjohtaja Marketta Korhonen.

– Vantaan kaupunki tukee tärkeää ja ihailtavan nopeasti aikaansaatua kampanjaa vantaalaisyritysten tukemiseksi kertomalla kampanjasta kaupungin viestintäkanavissa. Poikkeustilanteessa syntyy myös poikkeuksellisen hienoja uusia avauksia, joissa tehdään yhteistyötä kaikkien hyväksi. Se tuntuu hyvältä, sanoo Vantaan kaupungin viestintäjohtaja Päivi Rainio.

– Monella ei ole mahdollisuutta investoida omaan verkkokauppaan, varsinkaan tänä myrskyisänä aikana. Tämän yhteisen ponnistuksen myötä jokaiselle pienyrittäjällekin syntyy riskitön väylä tulevan turvaamiseen, avaa verkkokaupan toteuttavan Viestintäliigan toimitusjohtaja Iiro Junnila.

www.tuevantaalaista.fi

Julkaistu: 29.5.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter