Apotin käyttöönotto alkaa Vantaalla testauksilla

Apotin käyttöönotto alkaa suunnitellusti 10.11.2018 HUS Peijaksen sairaalassa. Käyttöönotto koskee tässä vaiheessa noin 1 500 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, jotka saavat näin työkalukseen laadukkaan tietojärjestelmän, joka helpottaa arkea ja tukee ammattilaisia työssään. Järjestelmän hyväksymistestausta tehdään parhaillaan HUSissa.

Vantaan kaupungin sosiaalihuollon ja perusterveydenhuollon käyttöönotto tapahtuu vaiheistetusti. Laaja-alaisessa hankkeessa, kuten Apotti, testaus on ratkaisevan tärkeä vaihe. Vantaa aloittaa erillisen järjestelmän hyväksymistestauksen marraskuun alussa. Testauksella halutaan varmistaa, että maailman ensimmäinen integroitu sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä toimii sujuvasti niin käyttäjien, potilaiden kuin asiakkaiden näkökulmasta.

Vantaan tarkempi Apotti-järjestelmän käyttöönoton ajankohta selviää hyväksymistestausten tulosten perusteella. Apotin tavoitteena on, että järjestelmän käyttöönoton kokonaisaikataulu- ja budjetti pysyy ennallaan.

Lisätietoja:

  • sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan apulaiskaupunginjohtaja Jukka T. Salminen, 040 532 0006, jukka.t.salminen@vantaa.fi
  • konsernipalveluiden apulaiskaupunginjohtaja Martti Lipponen, 040 570 55 94, martti.lipponen@vantaa.fi
  • tietohallintojohtaja Antti Ylä-Jarkko, 044 293 2561, antti.yla-jarkko@vantaa.fi
  • hankepäällikkö Timo Pitkänen, 043 825 6303, timo.pitkanen@vantaa.fi
Julkaistu: 5.10.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter