Hoitotarvikejakelu uudistuu: pian voit hakea tilauksesi Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista 

Vantaan hoitotarvikejakelu uudistuu. Voit tilata hoitotarvikkeet tai diabeteksen hoitovälineet Postin pakettiautomaattiin (Smartpost) tai noutopisteeseen 10.12.18 alkaen. 

Tällä hetkellä Vantaalla on vain kaksi hoitotarvikkeiden noutopaikkaa, eli Koivukylän ja Myyrmäen terveysasemat. Tilanne helpottuu joulukuussa, kun yhteistyö Postin kanssa alkaa. 

- Uudistus sujuvoittaa hoitotarvikkeita tilaavien kuntalaisten arkea merkittävästi. Muutoksen myötä saamme monta uutta pistettä, josta tilauksen voi noutaa kätevästi vaikkapa kauppareissulla, kertoo terveyspalvelupäällikkö Eila Koivunen. 

Tilauksien nouto on mahdollista myös muulta Suomesta, esimerkiksi mökkikunnasta. Kerro tilatessasi, mistä haluat noutaa paketin.  Jos haluat, voit edelleen tilata hoitotarvikkeet myös Koivukylän tai Myyrmäen terveysaseman infopisteeseen.  

Hoitotarvikkeita jaetaan asiakkaille, jotka tarvitsevat pitkäaikaissairauden vuoksi jatkuvasti sairaanhoitotarvikkeita. Hoitotarvikkeita ovat esim. verensokeriliuskat, vaipat, avannetuotteet ja diabeteksen hoitoon tarkoitetut välineet. 

Katso ohjeet tilaukseen hoitotarvikejakelun sivuilta

Julkaistu: 3.12.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter