Terveysasemien puhelinpalvelu ruuhkautunut – takaisinsoittopalvelu pois käytöstä loppuviikon

Terveysasemien puhelinpalvelu on hyvin ruuhkautunut. Palveluun rekrytoidaan parhaillaan lisää henkilökuntaa.

Tammikuussa avattu terveysasemien keskitetty puhelinpalvelu on ollut suosittu ja puheluita on tullut odotettua enemmän. Lisäksi jonoja kerryttävät henkilökunnan sairaus- ja muut poissaolot. Olemme rekrytoimassa lisää henkilökuntaa puhelinpalveluun maaliskuun aikana.

Tällä hetkellä terveysasemien puhelinpalvelun numeroon 09 839 50 000 ei pysty valitettavasti jättämään takaisinsoittoa, koska hoidamme jo jätettyjä takaisinsoittoja. Takaisinsoittopalvelu on pois käytöstä 13.–15.3.2019.

Vastaamme suoriin puheluihin parhaamme mukaan. Puhelut ja jonottaminen maksavat kunkin operaattorin perimän hinnan mukaisesti. Hoidon tarpeen arviota tehdään myös Päivystysavussa numerossa 116 117.

Pahoittelemme tilannetta.

Miten toimin, jos tarvitsen kiireellistä hoitoa?

Hätätilanteessa soita numeroon 112. Muissa tapauksissa saat terveysneuvontaa päivystysavun numerosta 116 117. Jos asiasi on kiireellinen, voit mennä mille tahansa Vantaan päiväpoliklinikoista. Katso jonotilanne vantaa.fi/terveysasemat.

Peijaksen sairaalassa toimii yhteispäivystys (Sairaalakatu 1, p. 116 117), jossa hoidetaan

  • äkillisesti ja vakavasti sairastuneet potilaat ympäri vuorokauden
  • kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat terveysasemien aukioloaikojen ulkopuolella (arkisin klo 16–08, viikonloppuisin, arkipyhinä)

Katso kaikki ohjeet päivystykseen hakeutumisesta.

Julkaistu: 12.3.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter