Hei nuori, onko sinulla omakohtaista kokemusta lastensuojelusta

nuori skeittaa

Onko sinulla painavaa sanottavaa lastensuojelun toiminnasta? Mikä toimii ja mikä mättää? Vantaan lastensuojelun kokemusasiantuntijaryhmä kaipaa juuri sinun ajatuksiasi!

Kenelle ryhmä on tarkoitettu

Ryhmä on tarkoitettu 15-21 -vuotiaille avo-, sijais- ja jälkihuollon asiakasnuorille.

Mitä ryhmässä tehdään

Ryhmässä keskustellaan lastensuojelusta yhdessä ammattilaisten ja nuorten kanssa tasavertaisesti, jokaisen kokemusta kuullen ja kunnioittaen. Ryhmässä pääset mukaan vaikuttamaan ja kehittämään. Vaikuttaminen voi olla esimerkiksi ammattilaisten ja alan opiskelijoiden kouluttamista, yhteisiä mielipidekirjoituksia ja kannanottoja sekä päättäjien tapaamisia. Keskustelun teemat ja vaikuttamisen kanavat päätetään yhdessä ryhmässä. Ryhmäkerralla on myös aina tarjolla hyvää ruokaa ja tietenkin seuraa!

Missä ryhmä kokoontuu

Ryhmä kokoontuu 7.5. alkaen joka toinen tiistai klo 17-19 osoitteessa Hiekkaharjuntie 8 A (lastensuojelun tukiyksikön tilat).

Miten ilmoittaudun

Ilmoittaudu ryhmään 30.4. mennessä Pauliinalle joko Whatsappissa, tekstarilla tai sähköpostilla. Ryhmään voi hypätä mukaan myös myöhemmin!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Pauliina Hiekkalinna, p. 050 3024260
pauliina.hiekkalinna@vantaa.fi

Ryhmää vetävät Vantaan lastensuojelun työntekijät Pauliina Hiekkalinna ja Anne-Mari Keränen sekä vertaisohjaajana Yonatan Gebrenegus Osallisuuden aika ry:stä.

Julkaistu: 24.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter