Kevään painonhallintaryhmässä hienoja onnistumisia – lähde nyt mukaan syksyn ryhmään

ruokapata

Vantaan kaupunki järjesti keväällä 2020 jo toisen kerran kaupunkilaisille painonhallintaryhmän, jossa yhdistyivät ryhmän tuki ja uusi MealLoggerin mobiilisovellus. Nyt syksyllä 1.9. on alkamassa uusi ryhmä, johon valitaan 15 osallistujaa.

Sovelluksen avulla osallistujat pystyvät dokumentoimaan ruokailutottumuksiaan, pitämään toisiinsa yhteyttä ja järjestämään virtuaalisia tapaamisia. Lisäksi ryhmä tapaa kerran kuussa Tikkurilan terveysasemalla (tiistaisin klo 16.00–17.30).

─ Minulle kysymyksessä ei ollut mikään laihdutuskuuri, vaan halusin tehdä mahdollisimman pysyviä muutoksia elämäntapoihini, niin nukkumisen, liikunnan kuin toki myös ruokailun suhteen, kertoo kevään ryhmään osallistunut Jussi omasta kokemuksestaan.

Kaikki kevään ryhmäläiset raportoivat muutoksia arjen ruokavalinnoissa, ja osallistujien painonpudotus oli keskimäärin yli viisi prosenttia omasta painostaan. Lisäksi osallistujien vyötärönympärys kaventui keskimäärin yli kymmenen senttiä. Nämä ovat terveyden kannalta erittäin merkittäviä muutoksia.

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan seuraavaan ryhmään!

Tämä ryhmä sopii sinulle, jos sinulla on:

  • ikää 45-65 vuotta
  • mahdollisuus käyttää älypuhelinta
  • motivaatio muuttaa elintapojasi ja olet valmis jakamaan kuvia aterioistasi ryhmän kanssa
  • painoindeksi yli 30 kg/m2
  • heikentynyt sokerinsieto/tablettihoitoinen tyypin 2 diabetes tai korkea kolesteroli tai korkea verenpaine/verenpainelääkitys

Ilmoittautuminen

Ryhmä kestää neljä kuukautta. Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 1.9.2020. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu ryhmään sähköpostitse ravitsemusterapeutti Kitta Tähtiselle: kitta.tahtinen@vantaa.fi.

Kirjoita viestiin:

  • koko nimesi ja ikäsi
  • lyhyt kuvaus terveydentilastasi
  • puhelinnumerosi

Ilmoittauduthan viimeistään 26.8.2020 mennessä.

Lisätietoja

Kitta Tähtinen, laillistettu ravitsemusterapeutti, Vantaan kaupunki, kitta.tahtinen@vantaa.fi, puh. 045 757 1621

Lue viime kevään ryhmästä tehty juttu täältä.


Julkaistu: 6.8.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter