Kehitysvammaisten henkilöiden terveydenhoitopalvelut Uudenmaan alueella – vastaavatko ne tarpeisiin?

Uudenmaan alueen kuntien, kuntayhtymien ja HUS:n edustajat ovat käynnistäneet selvityksen kehitysvammaisten henkilöiden hoitopolkujen ja hoidon porrastuksen määrittämiseksi. Selvityksessä määritellään malli toteuttamaan terveyspalveluja ja palveluketjuja. Tavoitteena on hoitopolkujen saumattomuus, toimiva yhteistyö eri tahojen välillä sekä saatavuuden ja tarpeiden oikeanlainen kohtaaminen.

Pyydämme sinua kohteliaimmin vastaamaan kyselyyn 2.12.2020 mennessä. Kyselyyn vastaamalla pääset vaikuttamaan kehitysvammaisten henkilöiden terveyspalveluiden ja palveluketjujen kehitykseen.
Vastaaminen on vapaaehtoista, mutta arvostamme suuresti mielipidettäsi kysyttyihin asioihin. Kysymyksiin ei ole oikeaa eikä väärää vastausta, tarkoituksena on selvittää mielipiteesi kysyttyyn asiaan. Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu nimettömästi. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Jos sinua kiinnostaa osallistua kehitysvammaisten terveyspalveluiden kehittämiseen ja haluat antaa yhteystietosi sitä varten, voit lähettää viestin osoitteeseen: tiina.hannikainen@espoo.fi Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja tieto siitä, oletko täysi-ikäinen kehitysvammainen itse, alaikäisen lapsen huoltaja vai kehitysvammaisen henkilön terveydenhuollon asioita hoitava läheinen, avustaja tai hoitaja. Laita viestiin myös maininta siitä, että tiedot on lähetetty kehittäjänä toimimista varten.

Vastaaminen

Kyselyyn vastataan sähköisesti. Pääset kyselyyn tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/B0372D13F2931674

Julkaistu: 18.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter