Maisa-asiointiportaali uudistuu 6.3.2021

Sähköiseen asiointiportaali Maisaan tulee uusia toiminnallisuuksia ja ulkoasun uudistuksia. Uudistukset julkaistaan 6.3.2021 asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin versiopäivityksen yhteydessä. Uudistuksen jälkeen Maisaa ei voi enää käyttää Internet Explorer -selaimella.

Uudistuksen myötä Maisa-käyttäjä näkee kotisivulla omat ja puolesta-asioitavien henkilöiden tiedot samassa uutisvirrassa. Yleisimmät toiminnot ovat näkyvissä pikavalintoina, joita voi muokata itselleen sopiviksi. Myös valikkorakenne uudistuu ja käyttöön tulee hakutoiminnallisuus. Uudistuksen myötä asiakkaan terveydenhuollon lähetteet ovat myös näkyvissä Maisassa.

Jatkossa Maisan mobiiliversion sisällöt laajenevat vastaamaan selainversion sisältöjä eli samat sisällöt ovat käytössä Maisan mobiili- ja selainversiossa. Maisaan on tulossa myös Koronatietoa-sivu, jossa näkyy mm. tehdyt koronatestit sekä niiden tulokset ja kunnan ajankohtaiset koronatiedotteet.

Tulevasta uudistuksesta löytyy tiedote myös Maisan kirjautumissivulta ja uudistuksen jälkeen Maisa-käyttäjä voi katsoa lyhyen esittelyn tulleista uudistuksista.

Julkaistu: 4.3.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter