Vantaalla terveydenhoitajalle pääsee kesälomallakin

Vantaan koululaiset ja opiskelijat pääsevät terveydenhoitajan vastaanotolle myös kesällä. Kesäterkkarit avaavat vastaanottonsa kesäkuussa Tikkurilassa, Vantaan Aikuisopistossa.

Kesäterkkarin vastaanottoa jatketaan Vantaalla myös tänä kesänä. Vastaanotto sijaitsee Tikkurilassa, Vantaan Aikuisopistossa osoitteessa Lummetie 5. Vastaanotto on avoinna 7.6–6.8.2021 ma-pe klo 8-15. Ajanvaraus kesätarkastuksiin aukeaa 17.5.2021

Kesällä terveydenhoitajan puheille voi hakeutua samoissa asioissa kuin kouluvuoden aikana. Terveydenhoitajan luona voi jutella esimerkiksi mielialasta, kaverisuhteista, syömiseen ja pelaamiseen liittyvistä asioista tai muista mieltä askarruttavista asioista. Kesäterkkarilla hoituu myös kutsuntojen ennakkoterveystarkastukset, muut terveystarkastukset, rokotukset sekä seurantakäynnit. Vanhemmat ovat myös tervetulleita vastaanotolle, jos lapseen tai nuoreen liittyvä asia mietityttää.

Suun terveydenhuollon asiantuntijan tavoittaa myös Kesäterkkarin vastaanottotiloista. Hän neuvoo ja antaa vinkkejä suun terveyteen liittyvissä asioissa.

Kesäterkkareita on helppo tulla tapaamaan. Vastaanotolle voi tulla joko ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan etukäteen. Kesäterkkarit palvelevat kaikkia vantaalaisissa kouluissa ja oppilaitoksissa opiskelevia oppilaita ja opiskelijoita.

Kesäterkkari 7.6-6.8.2021

Soita, tekstaa, lähetä WhatsApp-viesti tai tule käymään ajanvarauksella tai ilman: ma−pe 8-15 (24.6. klo 8.00-14.00, 25.6.2021 suljettu)

Lisätietoja: vantaa.fi/kesaterkkari

Julkaistu: 6.5.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter