Nuortenkeskus Nuppi nuorten tukena myös chatin välityksellä

Vantaan nuortenkeskus Nuppi avaa oman chat-palvelunsa maanantaina 17.1. Nuortenkeskus Nuppi on 13–21-vuotiaille nuorille ja perheille suunnattu palvelu, joka tarjoaa neuvoja, tukea ja hoitoa sosiaalisiin suhteisiin, mielenterveyteen, päihteidenkäyttöön ja elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Nuortenkeskus Nupin chat-palvelu palvelee maanantaista 17.1. alkaen maanantaista torstaihin kello 13–15 osoitteessa vantaa.fi/nuppi. Chat-palvelu tarjoaa matalan kynnyksen vaihtoehdon ottaa yhteyttä Nuppiin kotoa. Chatissa päivystävät Nupin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset tarjoavat neuvontaa akuutteihin kysymyksiin sekä arvioivat, voisiko Nuppi olla oikea tukivaihtoehto nuorelle.

Chat-palvelu täydentää nuortenkeskus Nupin puhelinneuvontaa, joka palvelee maanantaista torstaihin kello 9–11 numerossa 09 8392 6063. Nupilla ei ole avointa neuvontapistettä, vaan mahdollinen tapaamisaika Nupin Tikkurilan tai Myyrmäen tiloihin sovitaan joko chatin tai puhelimen välityksellä. Myös etätapaamiset ovat mahdollisia.

Chat-palvelun tavoitteena on madaltaa nuorten sekä heidän läheistensä kynnystä ottaa yhteyttä nuortenkeskus Nuppiin ja tarjota mahdollisuus saada tukea myös niille, joille puhelimella asiointi ei ole mahdollista.

Nupin chat-palvelu on osa Vantaa–Kerava-sote: Asukkaan asialla -hankkeen neuvonnan ja asiakasohjauksen kehittämisprojektia, jossa kehitetään Vantaan ja Keravan sosiaali- ja terveyspalveluita ennaltaehkäisevämpään suuntaan sekä helpotetaan palveluihin pääsyä.

Julkaistu: 13.1.2022 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter