Vapaa-ajan lautakunta käsittelee kulttuurikeskus Orvokin perusparannusta

Vapaa-ajan lautakunta saa käsiteltäväkseen kokouksessaan 5.12. kulttuurikeskus Orvokin perusparannuksen tarveselvityksen.

Tavoitteena on, että korjausten jälkeen tiloissa tulisi toimimaan kuvataidekoulu ja musiikkiopisto. Tilat suunniteltaisiin niin, että ne ovat monipuolisesti käytettävissä perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen toimintaan sekä kuntalaisten käyttöön. Mikäli vapaa-ajanlautakunta hyväksyy tarveselvityksen, asia etenee teknisen lautakunnan käsittelyyn.

Lautakunta käsittelee myös Martinlaakson ja Korson liikuntapuistojen sekä Myyrmäen urheilupuiston huoltorakennusten tarveselvitykset ja hankesuunnitelmat. Mikäli vapaa-ajanlautakunta hyväksyy selvitykset ja suunnitelmat, asiat etenevät teknisen lautakunnan käsittelyyn.

Lisäksi lautakunnan kokouksessa käsitellään muun muassa kulttuuritoiminnan ja liikuntatoiminnan kohdeavustusten tilityksiä, liikunnan markkinointitukia ja kohdeavustuksia liikunta- ja nuorisotoimintaan.

Liikuntapalvelujen vuoden 2018 talousarviossa on varattu 1 174 589 euroa liikuntatoimintaan osoitettaviin avustuksiin. Lautakunta saa päätettäväkseen avustusmäärärahan jakamisen eri alakohdille avustuspäätösten valmistelua varten.

Lautakunta valitsee myös jäsenistään edustajia vantaalaisiin kulttuuriyhteisöihin ja taiteen perusopetuksen laitosten hallintoon.

Lautakunnan esityslista liitteineen löytyy kokonaisuudessaan paatokset.vantaa.fi-sivulta.

Julkaistu: 30.11.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter