Euroopan huippulentopalloa Energia Areenalla

Kuva: Hannu Moilanen / VaLePa

Vantaalla on tiistaina 19.12. mahdollisuus nähdä huippulentopalloa, kun Ford Store Levoranta Sastamala ja saksalainen VfB Friedrichshafen kohtaavat Mestareiden liigan lohkovaiheen ottelussa. Taisto alkaa Myyrmäen Energia Areenalla kello 19.

Mestareiden liiga on maailman arvostetuin lentopallon seurajoukkueiden kilpailu, jonka lohkovaiheessa on mukana 20 Euroopan parasta joukkuetta. Liigassa nimellä Ford Store Levoranta Sastamala pelaava joukkue tunnetaan kotimaassa paremmin nimellä Vammalan Lentopallo (VaLePa). Hallitsevan Suomen mestarin kantavia voimia ovat useat maajoukkueessakin säännöllisesti nähtävät pelaajat, kuten Olli Kunnari, Urpo Sivula ja Mikko Esko.

Ford Store Levoranta aloitti Mestareiden liigan lohkovaiheen upealla 3–2-kotivoitolla kreikkalaisesta PAOK Thessalonikista. VfB Friedrichshafenilla on niin ikään avausvoitto alla, kun saksalaiset kaatoivat kotonaan turkkilaisen Halkbank Ankaran eräluvuin 3–1.

”Nälkä kasvaa, ja pystymme varmasti vielä nostamaan tasoa ensimmäisestä pelistä. Tervetuloa otteluun, lupaamme lyödä kaiken peliin ja toivomme, että yleisö tekee samoin”, toteaa VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila.

Julkaistu: 15.12.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter