Rikotaan rajoja 2018 – musiikkitapahtuma kaikille

Ihmisten tasavertaisuutta korostava Rikotaan rajoja -tapahtuma järjestetään 11.10. kello 18 Vantaan Kulttuuritehdas Vernissassa.

Toista kertaa järjestettävän musiikkitapahtuman ideoijana on tänäkin vuonna vantaalainen Riku Silander, joka on nyt laajentanut repertuaarinsa katutanssista rap-musiikkiin. Tapahtuman tavoitteena on tuoda ihmisiä yhteen, synnyttää ainutlaatuisia kohtaamisia sekä esitellä myös vammaisten henkilöiden taiteellista osaamista. Lisäksi ohjelma on kansainvälisen tyttöjen päivän kunniaksi vahvasti naisvoittoinen.

Suomen ainoa pyörätuoliräppäri päätähtenä

”Katso ihmistä – älä tuolia” on Suomen ainoaksi pyörätuoliräppäriksi tituleeratun Elvidon, oikealta nimeltään Elias Enrothin, slogan. Tapaturman ja hoitovirheiden vuoksi vuonna 2014 halvaantunut nuorukainen oli tehnyt räppiä jo aiemmin ja harkitsi lopettamista, kun vammautuneena keuhkojen ja sormien toimintakyky heikkeni ja masennus iski. Hän ei kuitenkaan lannistunut, vaan päätti jatkaa ja haluaa voimaannuttaa musiikillaan myös muita. Lisäksi Elvido on perustanut musiikin ympärille toiminimen ja pelaa Suomen pyörätuolimaajoukkueessa rugbya.

ResoRock Girlsin energinen poljento, VANILLAn säväyttävä elektropop, OHYESSHESABITCHBUTNOTYOURSin kantaaottava pop-rock sekä R-I-C94:n teeskentelemätön rap täydentävät illan hienon ja monipuolisen kattauksen.

Rikotaan rajoja 2018 Kulttuuritehdas Vernissassa (Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa) torstaina 11.10. klo 18 – 22. Ikärajaton, päihteetön, pääsymaksuton ja esteetön.

Tapahtuman järjestää Vantaan nuorisopalvelut (Kulttuuritehdas Vernissa), Vantaan kulttuuripalvelut ja Nuorisoyhteistyö Seitti. Yhteistyössä mukana myös F-musiikki.

Tapahtuman lisätietoja, aikataulu ja artistiesittelyt Vernissan sivuilla.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan Facebookissa.

Julkaistu: 3.10.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter