Hiihtourheilun juhla valtaa taas Hakunilan – olympiavoittaja Iivo Niskanen mukana viestissä

Hiihtoa

Maastohiihdon Suomen Cup saapuu ensi viikolla Vantaalle ja Hakunilan urheilupuistoon. Cup-kiertueen kolmas osakilpailu hiihdetään ensimmäistä kertaa arki-iltakisoina, mikä tuo oman mausteensa ja tunnelmansa tapahtumaan.

Tiistaina 15.1. kilpaillaan naisten viiden ja miesten kymmenen kilometrin väliaikalähdöissä, ja keskiviikkona 16.1. ovat vuorossa naisten 3x5 ja miesten 3x7,5 kilometrin viestit. Kaikki kisat käydään vapaalla hiihtotavalla.

Vantaalaisittain kisoissa riittää mielenkiintoa, sillä järjestävän Vantaan Hiihtoseuran edustus ladulla on vahva molempina päivinä. Kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Seppo Räty kertoo, että keskiviikkona Hakunilassa nähdään todellinen hiihtotähti, kun olympiavoittaja Iivo Niskanen edustaa Puijon Hiihtoseuraa miesten viestissä.

Kisat starttaavat tiistaina naisten väliaikalähdöllä kello 17.50 ja keskiviikkona naisten viestillä kello 18.05. Lipunmyynti alkaa molempina päivinä urheilupuistossa kello 16.45. Räty kehottaa yleisöä saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Paikan päälle pääsee julkisen liikenteen linja-autoilla 717 ja 717A Helsingistä sekä 587, 711 ja 719 Tikkurilasta. Omalla autolla saapuville on opastus Hakunilan urheilupuistoon Kehä 3:lta.

Urheilupuiston 2,5 kilometrin kisalatu on suljettu ulkopuolisilta tiistain ja keskiviikon ajan. Kaikki muut ladut esimerkiksi peltoalueilla ovat kuntohiihtäjien käytettävissä.

Lisätietoja kisojen kotisivuilta.

Julkaistu: 9.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter