Mahdollisuuksien torilla rakennetaan parempaa maailmaa – ilmoita organisaatiosi mukaan

Vuoden 2018 Sun Festivalin & Vantaan Mahdollisuuksien torin tunnelmaa / kuva Rebekka Barongo

Vantaan Mahdollisuuksien tori järjestetään taas lauantaina 18.5. Tikkurilan Kirjastopuistossa osana kansainvälistä katufestivaali Sun Festivalia. Järjestöjen ja muiden tapahtuman teemoihin sopivien toimijoiden ilmoittautuminen on nyt avautunut. Yhdessä olemme enemmän – tervetuloa mukaan!

Vantaan Mahdollisuuksien tori tarjoaa näkökulmia monikulttuurisuuteen, vastuullisuuteen, globaaleihin kehityskysymyksiin ja ympäristöasioihin. Samalla se esittelee monimuotoista Vantaata ja sen toimijoita. Mukana on perinteisesti ollut esimerkiksi paikallisia urheilu-, nuoriso- ja kulttuurijärjestöjä sekä alueellisia toimijoita.

Yhdessä Sun Festival ja Vantaan Mahdollisuuksien tori tarjoavat kaikille laadukasta ja maksutonta toimintaa sekä iloista juhlatunnelmaa. Ilmoita organisaatiosi mukaan ilmoittautumislomakkeella 22.3.2019 mennessä.

Vantaan Mahdollisuuksien tori järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Valtakunnallista Mahdollisuuksien tori -verkostoa koordinoi Fingo ry, joka on 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalin kehityksen asiantuntija.

Sun Festival ja Vantaan Mahdollisuuksien tori Facebookissa

#sunfestivalvantaa

Julkaistu: 7.2.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter