Sun Festival on koko Vantaan yhteinen juhla

Mahdollisuuksien torin ilmapalloja / Kuva: Anni Haaparanta

Aurinkoa ja iloista yhdessäoloa – Sun Festival kutsuu kaikki Kirjastopuistoon lauantaina 18.5. kello 10–16 nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta ja ohjelmasta!

Sun Festival ja Vantaan Mahdollisuuksien tori järjestöineen tarjoavat vantaalaisille runsaasti tekemistä ja kokemista. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Festivaalipäivästä ei puutu rytmiä eikä svengiä. Lavalle nousevat esimerkiksi pitkän linjan reggae-artisti Raappana, monipuolisesti maailmanmusiikista ammentava Meera Band sekä folk-sävytteistä musiikkia tarjoileva Emilia Tuovila ja Väijytys. Entä miltä kuulostaa death folk? Se selviää Söpöt Luut -yhtyeen astuessa estradille!

Myös lastenmuusikko Pentti Rasinkangas ja Pellekaija Pum ilahduttavat musiikillaan kaikenikäisiä. Alueella voi musisoida myös itse Kanya Soli -rumputyöpajassa.

Järjestöjä, herkkuja, työpajoja

Vantaan Mahdollisuuksien torilla mukana on yli 30 järjestöä ja toimijaa. Tervetuloa paikalle kuulemaan esimerkiksi kaupunkimme kansainvälisten ystävyysseurojen tai Maailmanvaihdon toiminnasta. Alueella voi myös herkutella kansainvälisellä ruoalla.

Vantaalla vietetään parhaillaan ötökkävuotta, ja Ihanat inhat ötökät -työpajassa tehdään tuttavuutta kaikenkarvaisten ötököiden kanssa. Yleisö voi osallistua myös luovan kirjoittamisen työpajaan tai suunnata kuulemaan, kun Kontulan Hassan kertoo tubettamisesta ja somejulkkiksena olemisesta.

Lisäksi luvassa on tanssiesityksiä, nallesairaala ja Tikkurilan Teatterin Rosvoauto – ja paljon muuta!

Katso koko festivaaliohjelma aikatauluineen Sun Festivalin sivuilta ja tykkää Sun Festivalista ja Vantaan Mahdollisuuksien torista Facebookissa.

Julkaistu: 10.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter