Vantaan kestävyyskierros jatkuu kymmenvuotisjuhliaan viettävällä Extreme Runilla

extremerun

Hupia, hikeä, esteitä ja huippuhauskaa meininkiä! Extreme Run kokoaa taas Vantaalle juoksijoita pilke silmäkulmassa ja mielikuvituksellisissa asuissa, kun kiertue saapuu Hakunilan urheilupuistoon lauantaina 18. toukokuuta.

Extreme Run on viihteellinen juoksutapahtuma, jossa järjestetään sekä kilpa- että hupisarja. Radalla juoksijoita odottavat muun muassa yli kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat", ylitettävät autonromut, vaahto- ja vesiesteet sekä läpi ryömittävät putket. Järjestäjän mukaan reitillä tulee vastaan myös uusia, ennen näkemättömiä esteitä.

Tänä vuonna kymmenvuotisjuhliaan viettävä Extreme Run Vantaa on samalla kestävyyskierroksen toinen osakilpailu. Hakunilan radan yhden kierroksen mitta on kahdeksan kilometriä, ja kestävyyskierroksen osallistujat kiertävät radan kaksi kertaa, jolloin matkaa kertyy 16 kilometriä.

”Rata tarjoaa haastetta kovakuntoisillekin, ja samalla tuomme kestävyyskierrokselle myös hurttia huumoria. Aina ei tarvitse mennä otsa kurtussa” toteaa Extreme Runia järjestävä Mika Hirvinen.

Kestävyyskierroksen osallistujista löytyy sekä tosissaan kierroksen voitosta kisaavia että rennolla mielellä itseään haastavia liikkujia. Suorittaakseen kierroksen hyväksytysti on päästävä maaliin vähintään neljässä osakilpailussa viidestä. Vantaan kaupunki palkitsee naisten ja miesten sarjojen parhaat kilpailijat rahapalkinnoilla.

Extreme Run Vantaan lähtö tapahtuu Hakunilan urheilupuiston nurmikentältä lauantaina kello 13. Sunnuntaina 19.5. juostaan lasten Extreme Run alkaen kello 12.

Julkaistu: 9.5.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter