Elokuun ulkoilmakonserteissa Tikkurilan Kirjastopuisto täyttyy tähdistä

Vantaalla nautitaan 16.–17.8. kolmesta maksuttomasta ulkoilmakonsertista, joiden esiintyjinä hurmaavat kevään Voice of Finland -finalistit, upeat oopperan tähdet sekä ihastuttava Pikku Papun orkesteri. Tähtiä Kirjastopuistossa -konsertit järjestää Vantaan kulttuuripalvelut.

Voice of Finlandin kahdeksas kausi esitteli viime keväänä suomalaisille jälleen toinen toistaan lahjakkaampia laulajia. Kisan finaaliin itsensä lauloivat Sara Jagrouny, Jasse Jatala, Roope Palmu sekä Markus Salo, joka lopulta nappasi tiukan mittelön voiton. Perjantaina 16.8. kello 18 finalistit ja Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble nousevat Tikkurilan Kirjastopuiston lavalle. Konserttia luotsaa televisiosta tuttuun tapaan pianovirtuoosi Lenni-Kalle Taipale.

Lauantaina 17.8. ohjelma alkaa kello 11 Pikku Papun Orkesterin parissa. Yhtyeen laulut ovat tulleet tutuiksi esimerkiksi Pikku Kakkosesta ja Ylelle tehdyistä perinteisten lastenlaulujen uusista sovituksista. Sen kappaleissa oivaltavat sanoitukset yhdistyvät valloittavaan esiintymiseen ja akustisten soitinten iloiseen äänimaailmaan.

Viikonloppu huipentuu lauantaina 17.8. kello 16 alkavaan konserttiin, jossa sopraano Tarja Turunen, baritoni Waltteri Torikka sekä tenorit Jyrki Anttila ja Pentti Hietanen esittävät yleisölle niin ikivihreitä klassikkoja kuin operetti- ja musikaalihelmiäkin.

Kun valovoimainen nelikko keväällä yhdisti voimansa ja teki konserttikiertueen, salit täyttyivät jo useita kuukausia ennen esityksiä. Taitavat tulkitsijat ovat myös vantaalaisyleisön suosikkeja. Kun Vantaan kulttuuripalvelut toissakeväänä pyysi yleisöltä esiintyjätoiveita tuleviin ulkoilmakonsertteihin, kaikkien lavalle nyt astuvien oopperalaulajien nimet nousivat esiin.

Kuten kevään kiertueella, myös Vantaalla Turusen, Torikan, Anttilan ja Hietasen kanssa esiintymässä nähdään kapellimestari Jukka Nykäsen johtama kymmenhenkinen bändi sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut tanssinopettajat Jutta ja Sami Helenius. Musiikin ohessa nautitaan siis myös vauhdikkaasta ja taidokkaasta tanssista!

>> Kerro Facebookissa osallistuvasi tapahtumaan

Vantaan kulttuuripalvelut järjestää konsertit yhteistyössä Vantaan Sanomien kanssa.

Julkaistu: 3.7.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter