Tule nauttimaan leffapiknikistä Tikkurilan Kirjastopuistoon

Tanssiva nainen ja mies elokuvasta LaLaLand
Elokuvasta La La Land.

Tikkurilan Kirjastopuistossa nähdään tähtitaivaan alla huippumusikaali La La Land sekä alkupalana kotimainen tuore lyhytelokuva Super Comfort. Esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Päivitys 23.8.: Sateen vuoksi leffapiknik siirtyy tiistaille 27.8. Kellonaika ja paikka pysyvät samana!

Elokuvatapahtuma valtaa Tikkurilan Kirjastopuiston nurmikon tiistaina 27.8. klo 20 alkaen. Leffat alkavat pyöriä auringonlaskun jälkeen noin klo 21. Piknik-henkiseen ulkoilmanäytökseen kannattaa ottaa mukaan viltti tai muu istuma-alusta.

Illan pääelokuva on Damien Chazellen ohjaama La La Land (2016). Katsojien rakastama ja kriitikoiden ylistämä, seitsenkertaisesti Golden Globe - ja viisinkertaisesti Oscar-palkittu elokuva on ylistys tähtien kaupungille Los Angelesille ja Hollywood-musikaaleille.

Ennen La La Landia nähtävä Super Comfort on Kirsikka Saaren ohjaama tuore lyhytelokuva. Super Comfort on humaani tarina tapaamisesta, joka ei mene järjestäjän suunnitelmien mukaan. Saaren edellinen lyhytelokuva ”Pitääkö mun kaikki hoitaa” edusti Suomea Oscar-ehdokkaana tammikuussa 2014.

– Haluamme kokeilla rohkeasti uudenlaisia tapahtumakonsepteja. Leffapiknikillä vantaalaiset pääsevät nauttimaan erilaisesta elokuvaelämyksestä. On erityisen hienoa, että Kirjastopuistossa nähdään myös kotimaisen elokuvantekijän lyhytelokuva, iloitsee Vantaan lastenkulttuurin ja kulttuurituotannon päällikkö Reeli Karimäki.

Elokuvat projisoidaan elokuvateatteriprojektorilla 8,6 metriä leveälle valkokankaalle. Tapahtuma järjestetään säävarauksella, ja mahdolliset muutokset ohjelmaan voi varmistaa tapahtuman Facebook-sivulta.

Ulkoilmaesityksen järjestää Pop Up Kino Helsinki yhdessä Tila ja toiminta ry:n kanssa. Vantaan kulttuuripalvelut on tapahtuman pääyhteistyökumppani. Pop Up Kino Helsinki ja Tila ja toiminta ry ovat tehneet puolentoista vuoden ajan työtä myös Rekolan vintage-leffateatterin elvyttämiseksi.

Julkaistu: 15.8.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter