Koivukylän kirjasto suljettuna 30.11.-13.12.

Koivukylän kirjaston sisäänkäynti.

Koivukylän kirjastoon asennetaan akustiikkalevyjä eikä kirjastoa voi käyttää asennustöiden aikana. Lähimmät kirjastot sijaitsevat Korsossa ja Tikkurilassa.

Varaukset

Koivukylän kirjaston asiakkaat voivat valita varausten noutopaikaksi minkä tahansa toisen Helmet-kirjaston. Koivukylään jo saapuneet varaukset säilytetään sulkuajan yli, jollei niitä ole noudettu ennen sulkemista.

Avoimet varaukset voi lukita sulkuajan yli tai niiden noutopaikan voi vaihtaa kirjautumalla Helmet.fi:hin. Varausten muutokset voi tehdä myös soittamalla kirjaston asiakaspalveluun. Varausten lukitus pitää muistaa poistaa kirjaston avauduttua.

Lainojen eräpäivät

Lainojen eräpäiviä on pidennetty sulkuajan yli Vantaan kirjastojen omistamaan aineistoon. Kirjastojärjestelmästä johtuvista syistä pidennettyä eräpäivää ei kuitenkaan saada Helsingin ja Kauniaisten omistamaan aineistoon.

Lainojen eräpäivät kannattaa tarkistaa ja tarvittaessa uusia kirjautumalla Helmet.fi:hin. Uusiminen onnistuu myös soittamalla minkä tahansa Helmet-kirjaston asiakaspalveluun. Lainat voi myös palauttaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon.

Julkaistu: 20.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter