Syksyn asukasfoorumi järjestettiin Koivukylässä - katso vastauksia asukkaiden kysymyksiin

koivukylä.

Asukasfoorumi järjestetään 1–2 kertaa vuodessa eri puolilla Vantaata. Tilaisuus on oiva mahdollisuus nostaa esille oman asuinalueen arkeen tai kehittymiseen liittyviä kysymyksiä. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia!

Mitä Koivukylään ja sen lähialueille kuuluu? Tästä keskusteltiin kaupungin johdon kanssa 22.11. Koivukylän asukastila Kirnussa. Syksyn asukasfoorumi järjestettiin hybriditilaisuutena, joten osallistujia oli paikan päällä Koivukylän asukastila Kirnussa sekä Teams Liven välityksellä etänä. Asukasfoorumissa paikalla kysymyksiin oli vastaamassa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, apulaiskaupunginjohtajia sekä asiantuntijoita, kuten HSL:n ja poliisin edustajat.

Syksyn foorumissa oli mahdollisuus keskustella ja kysyä kaupungin johdolta perinteisen kysymys-vastaus-tilaisuuden lisäksi ajankohtaisista asioista eri palveluista ja toimialojen asioista teemapöydissä. Tilaisuudessa puhuttivat mm. turvallisuus, katujen kunnossapito ja julkinen taide. Videotallenne tilaisuudesta on katsottavissa Vantaa-kanavalta.

Keskustelu kävi kuumana koko tilaisuuden läpi ja kysymyksiä tuli valtavasti paikan päällä, etäyhteyksien kautta sekä ennakkoon. Kysymysten suuresta määrästä johtuen kaikkiin ei ehditty illan aikana vastata.

Tästä syystä olemme koostaneet vastaamatta jääneistä kysymyksistä tekstitiedoston, jossa toimialojen edustajat sekä poliisi käsittelevät kysymyksiä.

Julkaistu: 16.12.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter