Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi 9 144 joulukorttia Vantaalla

Kiitokset kaikille korttien tekijöille! Vantaalla kerätyt kortit jaetaan kotona asumisen- ja erityisasumisen tuen ikäihmisille.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 8.11.–7.12.2021 yhtä aikaa 113 paikkakunnalla. Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Toista kertaa maanlaajuisesti järjestetty kampanja keräsi kaikkiaan 110 000 joulukorttia ilahduttamaan etenkin heitä, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa. Kortteja kertyi lopulta niin paljon, että niitä on riittänyt jaettavaksi myös senioritaloihin, vammaisten asumisyksiköihin sekä terveyskeskusten vuodeosastoille. Kortteja on lähetet­ty monilta kampanjaan osallistuneilta paikkakunnilta myös naapurikuntiin, jotka eivät ehtineet ilmoittautua mukaan keräykseen.

Joulukortteja tehtiin kansalaisopistoissa, kirjastoissa, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla, harrastuksissa ja kodeissa. Korttikeräykseen osallistuivat kaikenikäiset, ja monelle perheelle tai yhteisölle osallistumisesta on tullut jo perinne. Kampanjan suojelija tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui myös puolisonsa Jenni Haukion kanssa korttikeräykseen.

Lue lisää Joulupostia ikäihmisille -kampanjasta ja sen tuloksista Siskot ja Simot ry:n verkkosivuilta.

Kuva: Anne-Mari Ikonen.

Julkaistu: 17.12.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter