Maastohiihdon Suomen Cupin osakilpailu saapuu Vantaalle

Jasmi Joensuu ja Anni Kainulainen

Vantaalla nähdään ensi viikolla huippuhiihtoa, kun maastohiihdon Suomen Cupin kolmas osakilpailu hiihdetään Hakunilassa 18.-19.1.

Tiistaina klo 18 kilpaillaan naisten 5 km ja klo 19 miesten 10 km väliaikalähdöillä vapaalla hiihtotavalla. Keskiviikkona 19.1. klo 18 kilpaillaan naisten ja miesten viestit vapaalla hiihtotavalla.

Paikallista väriä tiistain kilpailuun tuovat parisprintin tuoreet Suomen mestarit, Vantaan Hiihtoseuran Jasmi Joensuu ja Anni Kainulainen. Vantaan Hiihtoseuralla on upeat menestymismahdollisuudet myös naisten viestissä.

Avin tämänhetkisten rajoitusten puitteissa yleisöä saa ottaa ulkotapahtumaan. Ensi viikolle on luvattu hienoa ulkoilusäätä - tervetuloa kahden vuoden tauon jälkeen seuraamaan huippuhiihtoa ja kannustamaan paikalliset värit voittoon! Katsomo lohkotaan tarvittaessa pienempiin osiin, ja myös reitin varrelta löytyy tilaa kannustajille. Paikalla on yleisölle kahvilakioski ja grillimakkaraa. Sisätilat eivät ole käytössä. Pyydämme yleisöä huomioimaan terveysturvallisuusohjeet, kuten maskisuosituksen, turvavälit ja käsihygienian.

Tapahtuman pääsymaksu on 10 € / ilta tai 5 € eläkeläisille, työttömille ja opiskelijoille. Hinta sisältää parkkipaikan. Kilpailuja voi seurata myös TV2-kanavalta tiistaina 18.1. ja keskiviikkona 19.1. klo 18 alkaen.

Kilpailun järjestää Vantaan Hiihtoseura yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

Lue lisää: https://hiihtoliitto.fi/suomen-cup/vantaa-kilpailuinfo/

Julkaistu: 13.1.2022 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter