Kivaa tekemistä talvilomalle

Lapset laskevat mäkeä

Vantaan kouluissa vietetään talvilomaa 19.–25.2., eli viikolla 8. Vantaan liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuripalvelut järjestävät viikolla paljon erilaista toimintaa lomailijoille.

Pienemmille koululaisille on tarjolla esimerkiksi koko viikon liikunnallisia leirejä. Talvilomaleireille ilmoittautuminen jatkuu 14.2 asti, niin kauan kuin paikkoja riittää. Leirejä pidetään Tikkurilassa uimahallilla sekä Myyrmäen urheilutalolla. Ilmoittaudu talvilomaleireille tästä.

Uimahallien aukioloajat ja luisteluvuorojen ajankohdat löytyvät uimahallien sekä Tikkurilan ja Myyrmäen jäähallien nettisivuilta.
Verkosta löytyy myös ajantasaiset tiedot luistinradoista.

Kirjastojen ohjelman voit tarkistaa Helmet.fi-tapahtumakalenterista.

Harrastushaku-sivustolle on koostettu kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen toimintaa. Poimi tapahtumakalenterista suosikkisi! Sporttia kaikille -kerhot toimivat talvilomalla normaalisti niiltä osin, kuin koulut eivät ole sulkeneet oviaan. Poikkeusajat on ilmoitettu lukujärjestyksessä sekä harrastushaussa.

Pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuripalvelut järjestävät jälleen nuorten talvilomatapahtuma Reaktorin Helsingin messukeskuksessa 21.–23.2. Yli 13-vuotiaille suunnattu tapahtuma tarjoaa hurjasti tekemistä ja toimintaa aina vauhdikkaista liikuntalajeista kädentaitoihin ja kiinnostaviin työpajoihin.

Myös nuorisotilat järjestävät monenlaista ohjelmaa talvilomalla. Ohjelma vaihtelee nuorisotiloittaan. Tarkemmat aukioloajat ja ohjelman löydät osoittesta nuortenvantaa.fi sekä nuorisotilojen sosiaalisen median kanavista.

Perhepeuhat järjestetään talvilomaviikon lauantaina 24.2. klo 8.30–11.30 Myyrmäen urheilutalon palloiluhallissa (Myyrmäenraitti 4). Katso myös muut kevään Perhepeuhat-päivät.

Julkaistu: 8.2.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter