Haku koululaisten iltapäiväkerhoihin starttaa!

Kouluissa järjestetään maksullista aamu- ja iltapäivätoimintaa 1. −2. vuosiluokan oppilaille sekä ylempien vuosiluokkien oppilaille, joilla on erityisen tuen tarve. Iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2018−2019 haetaan 3.4.−30.4.2018.

Hakeminen tapahtuu sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta. Jos tarvitset apua järjestelmän käyttämisessä, sinua neuvotaan Vantaa-infojen palvelupisteissä. Ota mukaasi Vantaa-infoon oppivelvollisuusilmoituksen mukana tullut oppilaskohtainen avainkoodi tai luomasi Wilman käyttäjätunnus.

Voit hakea iltapäiväkerhoihin myös lomakkeella, joka palautetaan sähköpostin liitteenä raija.oinonen(at)vantaa.fi tai osoitteella Sivistysvirasto, Raija Oinonen, Asematie 6 A, 01300 Vantaa. Lomakkeen saat tulostettua netistä tai voit hakea sen sivistysvirastosta, Vantaa-infosta tai koulusta.

Ohjatussa iltapäivätoiminnassa lapsilla on mahdollisuus esimerkiksi leikkiä ja tehdä läksyjä. Toimintaa järjestetään päivittäin kouluissa tai niiden lähellä olevissa tiloissa. Iltapäivätoimintaa järjestävät yksityiset tahot, järjestöt ja seurakunta.

Lue lisää aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Julkaistu: 29.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter