Vantaa etsii toimijoita järjestämään peruskoululaisten toivomia harrastuksia

lapsi työstää muovailuvahaa

Vantaan kaupunki kilpailuttaa lapsille ja nuorille järjestettäviä harrastustoimintapalveluja ajanjaksolle syyskuu 2021 – toukokuu 2022 osana Harrastusten Vantaa -hanketta.

Harrastusten Vantaa on osa valtakunnallista Harrastamisen Suomen mallia, jonka tavoite on tarjota peruskoululaisille (1.lk – 9.lk) laadukkaita, mieluisia ja maksuttomia harrastusmahdollisuuksia oman koulun ja kodin läheisyydessä, lasten toiveita kuullen. Osa harrastuksista toteutetaan iltapäivätoiminnan yhteydessä.

Ensi lukuvuoden harrastustoiminta alkaa syyskuussa 2021 ja loppuu toukokuussa 2022. Tarjottujen harrastusten tulee olla säännöllisiä, viikoittain tapahtuvia ja laadukkaasti toteutettuja. Harrastusten järjestäjinä voi toimia urheiluseuroja, yksittäisiä taiteilijoita ja taidekasvattajia, ammattimaisia taide-, kulttuuri-, ja liikuntatoimijoita sekä muita ammattimaisia toimijoita.

Ohjaajien ammattimaisuus omalla osaamisalueellaan sekä kokemus lasten ja nuorten parissa toimimisesta on harrastustoiminnan toteuttajien valinnassa prioriteetti. Harrastuksen järjestäjän vastuulla on ilmoittautumisten vastaanotto, viestiminen harrastukseen osallistuvien lasten vanhempien kanssa sekä Vantaan kaupungin yhteyshenkilölle raportointi.

Tarjous jätetään Tarjouspalvelu -toimittajaportaalissa. Samalla sivulla voi tutustua tarjouspyynnön tarkkoihin tietoihin ja dokumentteihin.

Päästäksesi tutustumaan osallistumispyynnön tarkkoihin tietoihin, sinun tulee olla rekisteröitynyt Tarjouspalveluun. Rekisteröityminen onnistuu Tarjouspalvelun verkkosivuilla.

Tarjouspyyntö on julkaistu ainoastaan suomeksi. Kaikki kysymykset koskien tarjouspyyntöä tulee jättää Tarjouspalvelun kautta.

Kilpailutus on auki 4.8.2021 klo 12.00 asti.

Lisätietoja

Järjestelmän käyttöä koskevissa tiedusteluissa tulee ottaa yhteyttä Cloudia Help Deskiin, sähköpostilla: tuki@cloudia.fi tai puhelimitse: +358 20 766 1075.

Harrastamisen Suomen mallista

Anna Puhakka, projektipäällikkö, Harrastusten Vantaa -hanke, anna.puhakka@vantaa.fi

Julkaistu: 5.7.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter