Poimi puusta oma Rinnallakulkija-heijastin

heijastimia puussa.

Rinnalla kulkien nuorisotyöttömyys laskuun -hanke aloittaa torstaina 18.11. heijastinpuukampanjan Vantaalla.

Torstain aikana työntekijät ripustavat heijastimia ympäri Vantaata, ja kuka tahansa voi käydä hakemassa puusta itselleen oman Rinnallakulkija-heijastimen. Heijastinpuut löytyvät Tikkurilasta, Korsosta ja Myyrmäestä.

Tempauksen tavoitteena on tuoda iloa ja turvaa syksyn ja talven pimeyteen sekä samalla lisätä tietoisuutta hankkeesta. Kampanjalla on myös viesti: omaa rinnallakulkijaa voi tarvita meistä jokainen.

Rinnalla kulkien nuorisotyöttömyys laskuun -hanke auttaa 18-25-vuotiaita vantaalaisia nuoria aikuisia kohti työllisyys- ja koulutuspolkua. Korona on vaikuttanut monella tapaa nuorten aikuisten elämään, ja hankkeen tavoitteena on yksilöllisen ja intensiivisen tuen avulla auttaa heitä etenemään kohti omia tavoitteitaan.

Hanke on Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittama ja se toteutetaan Vantaan kaupungin nuorisopalveluiden ja työllisyyspalveluiden yhteishankkeena. Hanke pyrkii tukemaan 400 nuorta kahden vuoden aikana.

Hankkeessa työskentelee seitsemän rinnallakulkijaa, kaksi työllisyyskoordinaattoria sekä projektipäällikkö. Hankkeen tilat ovat Monitoimitila Liidossa Tikkurilassa, mutta nuoria voidaan tavata joustavasti myös muualla.

Jo hankkeen alussa muutama nuori on löytänyt ratkaisun tilanteeseensa, ja mukaan mahtuu edelleen hyvin. Mukaan pääsee soittamalla tai tekstaamalla numeroon 040 182 9060 (myös Whatsapp) tai täyttämällä webropol-lomakkeen.

Julkaistu: 16.11.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter