Tanssin viikot

PERUTTU / CANCELLED

Katja Lunden Company: Universo / Kuva: Saara Autere
Katja Lundén Company: Universo / Kuva: Saara Autere

Tanssin viikot tuovat 20.–29.4.2020 Vantaalle katsottavaa ja koettavaa joka makuun. Ohjelmassa on rakastettuja elementtejä, kuten Tanssikatselmus Stoori sekä kansainvälisen tanssin päivän tapahtuma Jumbossa. Lisäksi tarjolla on runsaasti yllätyksellistä ja ainutkertaista ohjelmaa.

Tanssin viikot käynnistyvät maanantaina 20.4. Kulttuuritalo Martinuksessa Katja Lundén Companyn Universon johdolla. Flamencoa, nykytanssia ja musiikkiteatteria yhdistelevä, kiehtova esitys vie yleisön unen ja valveen rajamaalle. Viisihenkisen tanssiryhmän kanssa lavalla musisoivat Anna-Mari Kähärä ja Sara Puljula.

Teemaviikkojen aikana lapset perheineen pääsevät nauttimaan Tanssiteatteri Auracon, NotaBene Art Groupin, Nykytanssiteatteri Mamia Companyn ja Tanssiteatteri Raatikon esityksistä.

Tervetuloa myös esimerkiksi Vantaan Tanssiopiston opetusteatterin esityksiin Kulttuuritehdas Vernissaan tai katsomaan Oscar-ehdokkaanakin ollutta And Then We Danced -tanssielokuvaa Bio Grandiin tai Kino Myyriin.

VanDance kutsuu Myyrmäkeen 25.4.

Tanssin viikkojen päätapahtuma on Myyrmäessä lauantaina 25.4. vietettävä VanDance.

Oletko haaveillut ikiomasta tanssinäytöksestä? VanDance saattaa tehdä unelmastasi totta. Maksuttoman tanssitapahtuman aikana Tanssiteatteri MD toteuttaa Toppari-ravintolassa yksityisesityksiä Hamletista.

Luvassa on toki myös paljon muuta, ja VanDanceen saapuvien kannattaakin suunnitella päivän ohjelmansa ja estradinsa jo etukäteen. Kajaanilaisen Routa Companyn humoristinen, tulevaisuuteen sijoittuva Metsäbaletti esitetään teoksen nimen mukaisesti metsässä. Balettitanssija Tuuli-Maria Louhensalo-Lindström taas tulkitsee Virtakirkossa sooloteoksen Pyhästä Birgitasta.

VanDancen päänäytöksessä Kilterin koululla nähdään kaksi teosta: Juha Hurmeen Tanssiteatteri Minimille ohjaama esitys Troilus ja Cressida sekä Reetta Honkakosken kulttia käsittelevä Pulpetti. Teos voitti viime vuonna Edinburghin Fringe-festivaalilla peräti kaksi palkintoa.

VanDancen järjestää Mamia Company yhteistyössä Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa.

Tutustu ohjelmaan ja varaa lippusi

Kaikki Tanssin viikon tapahtumat löytyvät Vantaan tapahtumakalenterista. Hanki lippusi esityksiin hyvissä ajoin.

Kaikille avoimen ohjelman lisäksi teemaviikon aikana kolmessa vanhustenkeskuksessa on Vantaan tanssiopiston järjestämää tanssiaiheista ohjelmaa keskusten asukkaille ja heidän omaisilleen.

Elämyksellistä Tanssin viikkoa!

Ajankohtaista


Twitter