Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Haluamme aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Palvelutarjonnastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja laviksesta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Teemme aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen mm. Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikunnan palvelualue toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Virtuaalijumppien tarjontaan voit tutustua Virtuaalijumpat -sivulta.

Syyskauden 2021 kurssivalikoimaan voit tutustua Työikäiset ja seniorit -verkkosivuilla tai Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmässä. Painetun Vantaa liikuntaa syksy 2021-kevät 2022 esitteen voit elokuussa noutaa mm. kirjastoista, uimahalleilta ja Vantaa-infoista.

Syyskausi ma 6.9.–la 18.12.2021.

Ohjatun ryhmäliikunnan toimintaohjeita syyskaudella 2021

Ohjatussa liikunnassa noudatetaan valtioneuvoston linjauksia sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia. Liikuntapaikoille/ryhmiin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Hygieniaan on kiinnitettävä huomiota ja vältettävä lähikontakteja.

Toimintaohjeet on päivitetty 5.9.2021.

Pandemiatilanteen vuoksi EI syyskauden alkaessa kausi-/kerta-/mobiilikertamaksullisiin ryhmiin myydä kertalipukkeita.
Seuraamme tilannetta ja rajoitteiden hellittäessä avaamme ko. ryhmiin mahdollisuuden osallistua kertamaksulla.

Tervetuloa liikkumaan !

Ohjattu liikuntatunti

Video-ohjattua liikuntaa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana Vantaa yhteistyökumppaneineen tarjoaa kaikille avointa video-ohjattua liikuntaa.

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Yleisurheilukerho

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista