Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Vantaan kaupungin ohjatun liikunnan ryhmät on keskeytetty 17.3.-15.4. välillä.

Tarjolla päivittäisiä live-jumppia verkossa.

Tervetuloa kokeilemaan hyvinvointisovellusta !

Kaikki ohjatun liikunnan ryhmät on keskeytetty koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 15.4. asti. Keskeytykset koskevat kaikkea Vantaan kaupungin ohjattua liikuntaa. Ryhmiin ilmoittautuneet saavat vielä erikseen ilmoituksen tuntien peruuntumisesta.

 • Ryhmäliikunta (jumpat, tuolijumpat)
 • Kuntosaliryhmät (tuolijumppa + kuntosaliryhmät)
 • Vesiliikuntaryhmät (myös yhteistyöuimakoulut)
 • Lasten perusliikuntakerhot
 • Viitttomakielisten ryhmät
 • Kauppakeskuskävelyt
 • Kävelyfutis
 • Perhepeuhat
 • Vertaisohjatut senioriryhmät
 • Sporttia kaikille -ryhmät
 • Sporttia kouluille -kerhot

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja laviksesta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Kurssitarjontaan voit käydä tutustumassa Työikäiset ja seniorit - sivuilla. Vantaaliikunta -sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä. Järjestelmässä kursseja on mahdollista selata myös rekisteröitymättä.

Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden kursseille

Ohjatun liikunnan esitteet

Vantaa liikuntaa syksy 2019–kevät 2020

Vantaa liiikuntaa syksy 2019-kevät 2020 esite on jaettu elokuun ensimmäisenä viikonloppuna kaikkiin Vantaan kotitatalouksiin (poislukien ilmaisjakelu ja/tai mainonnan kieltäneet taloudet). Samoihin aikoihin esitteen voi noutaa myös mm. kirjastoista, yhteispalvelupisteistä, uimahalleilta, Opistotalolta).

Kansalaisopiston kurssit

Vantaan aikuisopisto on kansalaisopisto, jossa järjestetään myös tanssin ja hyvinvoinnin kursseja. Opiston valikoimasta löydät joogaa, pilatesta, asahia, taijita ja muuta terveysliikuntaa ja kehonhuoltoa. Tanssikursseja on monenlaisia twerkkauksesta, reggaetonista ja burleskista kuntotanssiin ja lavatansseihin. Tutustu aikuisopiston kurssivalikoimaan opiston verkkosivuilla tai Ilmonet.fi-järjestelmässä, jossa voit myös ilmoittautua näille kursseille.

Tervetuloa liikkumaan !

Video-ohjattua liikuntaa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana Vantaa yhteistyökumppaneineen tarjoaa kaikille avointa video-ohjattua liikuntaa.

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista

Twitter