Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja tanssillisesta jumpasta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Vantaa liikuntaa syksy 2018–kevät 2019 esite on jaettu kaikkiin Vantaan kotitalouksiin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna (poislukien mainoskielto luukut). Esitettä on saatavilla myös mm. uimahalleilla, kirjastoissa, Vantaa infoissa ja liikuntapalveluiden toimistolla.

Vantaa liikuntaa syksy 2018 - kevät 2019 - esite

Kurssitarjontaan voit käydä tutustumassa Työikäiset ja seniorit - sivuilla, tai Vantaaliikunta -sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä. Järjestelmässä kursseja on mahdollista selata myös rekisteröitymättä.
Kurssimaksujen hinnat puolittuvat uusille asiakkaille ma 4.3. alkaen.

Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden kursseille

Kesäkauden ohjatun liikunnan esitteet

Länsi-Vantaan ohjattu kesäliikunta
Itä-Vantaan ohjattu kesäliikunta

Kesäliikunnan esitteet voi noutaa huhtikuun lopulla alueittain uimahalleita, Vantaa -infoista, kirjastoista, Myyringistä ja Opistotalolta.

Kansalaisopiston kurssit

Vantaan aikuisopisto on kansalaisopisto, jossa järjestetään myös tanssin ja hyvinvoinnin kursseja. Opiston valikoimasta löydät joogaa, pilatesta, asahia, taijita ja muuta terveysliikuntaa ja kehonhuoltoa. Tanssikursseja on monenlaisia twerkkauksesta, reggaetonista ja burleskista kuntotanssiin ja lavatansseihin. Tutustu aikuisopiston kurssivalikoimaan opiston verkkosivuilla tai Ilmonet.fi-järjestelmässä, jossa voit myös ilmoittautua näille kursseille.

Tervetuloa liikkumaan !

Liikuntakurssien hinnat puolittuneet

Uudet asiakkaat pääsevät kevätkauden liikuntakursseillemme puoleen hintaan. Vapaita paikkoja ja tarjontaa voi selata ilmoittautumisjärjestelmästämme. Tiedustella voit myös puhelimitse p. 09 8392 4601, suositeltava soittoaika ma-ti ja to–pe klo 9–11. Tervetuloa liikkumaan!

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista

Twitter