Jäähallit

Sisäharrastusmahdollisuuksien avaaminen 20-vuotiaille ja tätä nuoremmille

20-vuotiaiden (2001 syntyneiden) ja tätä nuorempien ohjattu harrastustoiminta mahdollistetaan sisätiloissa 3.5.2021 alkaen.

Harrastustoiminnan avaaminen edellyttää terveysturvallisuussuunnitelman toimittamista kaupungille. Suunnitelmassa on kuvattava, miten toiminnassa vältetään lähikontakteja ja miten ryhmän koko on suhteutettu harrastustilaan. Suunnitelmaa ei tarvitse toimittaa uudelleen, jos se on toimitettu jo aiemmin, eikä toiminta ole merkittävästi muuttunut. Suunnitelma tulee lähettää liikuntatilavaraukset@vantaa.fi ennen toiminnan aloittamista.

Yli 20-vuotiaiden harrastustoimintaa, aikuinen-lapsi -ryhmätoimintaa ja kokoustoimintaa (mukaan lukien yhtiökokouksia) ei voi järjestää Vantaan kaupungin tiloissa toukokuussa.

Otteluita, kilpailuita, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei myöskään voi järjestää toukokuussa. Ammattilaisurheilussa noudatetaan maaliskuussa voimassa olleita ohjeistuksia.

Lue koko tiedote.

Vantaan kaupunki suosittelee vahvasti 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntapaikoille saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Tiloissa voidaan harjoitella Timmi-järjestelmän mukaisilla käyttövuoroilla ottaen huomioon koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi annetut ohjeet. Toiminta tulee järjestää lähikontakteja välttäen ja viranomaisten määräämiä ryhmäkokoja noudattaen. Toiminnan järjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautitilanne pahene. Käsihygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Tikkurilan jäähallissa rullakiekkoa

Tikkurilan jäähallit, Trio Areena ja harjoitushalli

Läntinen Valkoisenlähteentie 54, 01300 Vantaa

Trio Areena toimii monipuolisena jääurheilun tapahtumapaikkana, Areenalla pelataan mm. Kiekko-Vantaan mestispelejä. Kesäisin Areenan tiloja voi käyttää esim. rullakiekkoiluun. Yhdessä urheilupuiston muiden palveluiden kanssa Trio Areena ja Trio harjoitusjäähalli tarjoavat toiminnallisen ympäristön eri lajien urheiluleireille. Lisäksi Areenalla sijaitsee noin 80 m2 kokoinen peilisali joka soveltuu oheisharjoitteluun sekä esimerkiksi tanssituntien pitopaikaksi.

Ympäristön viihtyisyyttä voi hyödyntää myös erilaisten tapahtumien kuten konserttien, messujen tai vaikkapa virkistyspäivien järjestämisessä.

Trio Areena on hyvien kulkuyhteyksien varrella; Hki-Vantaan lentoasemalle, kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon on matkaa vain viitisen kilometriä ja Tikkurilan alueen palvelut juna-asemineen löytyvät reilun kilometrin päästä. Helsingin keskustasta taitat Trio Areenalle junalla noin 15 minuutissa.

Jäähallin edustalla on myös hyvät paikoitustilat henkilöautoille. Jäähallit ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin klo 7.15–23.30 (pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin).

Myyrmäen jäähallit

Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa

Jääkiekkoilijoiden lisäksi Myyrmäen urheilupuiston jäähalleilla viihtyvät kaukalopallon ja ringeten pelaajat sekä taito- ja muodostelmaluistelijat. Lisäksi Myyrmäen jäähallin seinustalla on ulkolaukaisupaikka, joka on ilmainen ja vapaasti käytettävissä.

Varsinaisella jääurheilukaudella elokuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin molempien jäähallien vuorot ovat urheiluseurojen käytössä. Vakiovuorot ovat haettavissa keväällä. Vapaiden vuorojen tiedustelu onnistuu arkisin klo 9.00–16.00 puhelinnumerosta 040 4825 053

Jos haluat mukaan seuratoimintaan tai luistelukouluun, ota yhteyttä seuroihin. Myyrmäessä jääkiekon luistelukoulun järjestää EVU, taitoluistelusta vastaa EVT ja ringeten organisoi Ringette Walapais.

Myyrmäen urheilupuiston jäähallit ovat olleet kasvuympäristönä usealle suomalaiselle jääkiekkosuuruudelle. Muun muassa Ville Peltonen, Ruudun veljekset, Antti Pihlström sekä Valtteri Filppula ovat kaikki ammentaneet jääkiekko-oppinsa Urheilupuiston ympäristössä.

Seurojen ylläpitämä vireä junioritoiminta on takeena, että Myyrmäen urheilupuistosta kasvaa myös tulevaisuudessa tulevia ammattilaisia SM-liigaan sekä ulkomaiden ammattilaiskentille.

Vantaan jäähallit

Ajankohtaista