Jäähallit

Vantaan kaupunki sulkee vapaa-ajan palveluitaan koronaviruksen vuoksi

Vantaan kaupungin kaikki liikuntapaikat ja varattavat tilat on suljettu sekä ohjatun liikunnan ryhmät on keskeytetty 17.3.-13.5. välillä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Liikuntapaikat ja muut varattavat tilat ovat tällä välillä kiinni ja varaukset peruttu kaikkien tilojen osalta.

Tikkurilan jäähallissa rullakiekkoa

Tikkurilan jäähallit, Trio Areena ja harjoitushalli

Läntinen Valkoisenlähteentie 54, 01300 Vantaa

Trio Areena toimii monipuolisena jääurheilun tapahtumapaikkana, Areenalla pelataan mm. Kiekko-Vantaan mestispelejä. Kesäisin Areenan tiloja voi käyttää esim. rullakiekkoiluun. Yhdessä urheilupuiston muiden palveluiden kanssa Trio Areena ja Trio harjoitusjäähalli tarjoavat toiminnallisen ympäristön eri lajien urheiluleireille. Lisäksi Areenalla sijaitsee noin 80 m2 kokoinen peilisali joka soveltuu oheisharjoitteluun sekä esimerkiksi tanssituntien pitopaikaksi.

Ympäristön viihtyisyyttä voi hyödyntää myös erilaisten tapahtumien kuten konserttien, messujen tai vaikkapa virkistyspäivien järjestämisessä.

Trio Areena on hyvien kulkuyhteyksien varrella; Hki-Vantaan lentoasemalle, kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon on matkaa vain viitisen kilometriä ja Tikkurilan alueen palvelut juna-asemineen löytyvät reilun kilometrin päästä. Helsingin keskustasta taitat Trio Areenalle junalla noin 15 minuutissa.

Jäähallin edustalla on myös hyvät paikoitustilat henkilöautoille. Jäähallit ovat avoinna arkisin ja viikonloppuisin klo 7.15–23.30 (pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin).

Myyrmäen jäähallit

Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa

Jääkiekkoilijoiden lisäksi Myyrmäen urheilupuiston jäähalleilla viihtyvät kaukalopallon ja ringeten pelaajat sekä taito- ja muodostelmaluistelijat. Lisäksi Myyrmäen jäähallin seinustalla on ulkolaukaisupaikka, joka on ilmainen ja vapaasti käytettävissä.

Varsinaisella jääurheilukaudella elokuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin molempien jäähallien vuorot ovat urheiluseurojen käytössä. Vakiovuorot ovat haettavissa keväällä. Vapaiden vuorojen tiedustelu onnistuu arkisin klo 9.00–16.00 puhelinnumerosta 040 4825 053

Jos haluat mukaan seuratoimintaan tai luistelukouluun, ota yhteyttä seuroihin. Myyrmäessä jääkiekon luistelukoulun järjestää EVU, taitoluistelusta vastaa EVT ja ringeten organisoi Ringette Walapais.

Myyrmäen urheilupuiston jäähallit ovat olleet kasvuympäristönä usealle suomalaiselle jääkiekkosuuruudelle. Muun muassa Ville Peltonen, Ruudun veljekset, Antti Pihlström sekä Valtteri Filppula ovat kaikki ammentaneet jääkiekko-oppinsa Urheilupuiston ympäristössä.

Seurojen ylläpitämä vireä junioritoiminta on takeena, että Myyrmäen urheilupuistosta kasvaa myös tulevaisuudessa tulevia ammattilaisia SM-liigaan sekä ulkomaiden ammattilaiskentille.

Vantaan jäähallit

Ajankohtaista

Twitter